Sonum ne olacak?

Merhabalar, Ortalama 1.5 yıldır tr piyasasına site satıyorum ortalama telifi 2500 TL güncel şikayet sitesi 3000 TL den satıyorum çokta kazandım aktif daima 20 müşterim oldum bu...

Merhabalar,
Ortalama 1.5 yıldır tr piyasasına site satıyorum ortalama telifi 2500 TL güncel şikayet sitesi 3000 TL den satıyorum çokta kazandım aktif daima 20 müşterim oldum bu sayı iş başlarında 50 ye kadar çıktı tonlarca insan dolandırıldı benim sitelerim de sizce günahlarım affedilir mi?

Merhabalar,
Ortalama 1.5 yıldır tr piyasasına site satıyorum ortalama telifi 2500 TL güncel şikayet sitesi 3000 TL den satıyorum çokta kazandım aktif daima 20 müşterim oldum bu sayı iş başlarında 50 ye kadar çıktı tonlarca insan dolandırıldı benim sitelerim de sizce günahlarım affedilir mi?
affedilmez.

DĞQWÜLDÜĞQWLĞÜDWLQĞÜDLWQÜĞDLĞÜQWLDÜĞQWLDĞÜWQLÜDĞLQWĞÜDLQWĞÜLDĞÜQWLDĞÜWQLDĞÜQWLDĞÜQWDĞÜQWLDĞÜLQWÜDĞWLQĞÜDLWQÜĞDLQWĞÜDLÜWĞQLDĞÜQWLDĞÜWQLDÜĞQWLDĞÜWQLDĞÜQWLDÜĞQWLDÜĞQWLDĞÜQWLÜDQWÜĞDLWĞÜQLDÜĞWQLDĞÜWQLDĞÜQWLDÜĞWQLDĞÜWQLDĞÜQWLDÜĞQWLDÜĞWQLDĞÜQWLDĞÜWLQĞD

Şakasız yazdım bu arada bunları yapmaya benim gücüm yetse yaparım gördüğüm kadarıyla bu yola girmişsin bozmamanı öneririm

Kanka para kazanamıyosun sanırım bu aralar pişman olmayamı başladın amk

daha kötü bir iş yapıyordum ben aynen bende gece bunları düşünüyordum sonra deli ettim kendimi bosver takma kafana zaten cehennemliktik sadece bizim yanacagımız yerin ateşi daha sıcak olacak aq

Merhabalar,
Öncelikle selamün aleyküm mümin kardeşim,sen suça yardımdan yarı günah kazanırsın önemli olan hatanın farkına varmak sende farkına varmışsın affedilmeyecek günah yoktur Allahu Teala seni doğru yoldan ayırmasın mümin kardeşim.

Ama arkadaşlar sizce bizim bu işlere yönelmemiz kimin suçu bizim mi yoksa geçim sıkıntısı yaratan devlet mi amk dolandırıcı bile geçinemiyor ülkede halk nasıl geçinsin

Ama arkadaşlar sizce bizim bu işlere yönelmemiz kimin suçu bizim mi yoksa geçim sıkıntısı yaratan devlet mi amk dolandırıcı bile geçinemiyor ülkede halk nasıl geçinsin
seni bu yollara itenlerde sorun düşünüyorum . belki küçük yaşta aile içerisinde ciddi bir şekilde maddi sorun yaşadın genel olarak tr de böyle bir sorun var ve işssizlik çaresizlik sebebiyle insanlar çalıp çırpmaya meğilli oluyorlar . ülkede ki zenginler çoğu eminimki çalıp çırpıyordur kimisi vergide kimisi sermaya toplamak için illegal işe girişen olabiliyor.

Merhabalar,
Bu dünyaya 1 kere geliyon ne bok yiyosan ye aq skdkkd

seni bu yollara itenlerde sorun düşünüyorum . belki küçük yaşta aile içerisinde ciddi bir şekilde maddi sorun yaşadın genel olarak tr de böyle bir sorun var ve işssizlik çaresizlik sebebiyle insanlar çalıp çırpmaya meğilli oluyorlar . ülkede ki zenginler çoğu eminimki çalıp çırpıyordur kimisi vergide kimisi sermaya toplamak için illegal işe girişen olabiliyor.
Paramız da vardı babam sigara kaçakçısıydı

Bu işlere giriyorsan din sevap günah tanımayacaksın ha diyorsun inançlıyım o zaman o kadar kul hakkıyla seni affeder mi sence. Bokları yiyeyim yiyeyim sonra tövbeyle kendimi affetiririm diye bir mantık olamaz, affeder diyen olursa da aklınızı mantığınızı çalıştırın. Ha affediyorsa da o dinde sıkıntı vardır ayrı konu girmeye gerek yok. Bu günahın tam versiyonu ya da yarım versiyonu olmaz, bu 'tatlı yalan' mı ki yarım günah olsun.

131,644Konular
3,270,082Mesajlar
315,689Kullanıcılar
DebridSon Üye
Üst Alt