Sorguya çekildiğinde haklı çıkmak

İlk öncelikle merhaba değerli form üyeleri; Kavgada veya işlediğiniz bir suçta eğer haklıysanız en önemli ve etkili yöntem konu anlatım biçimi ve açıklayıcı konuşmaktır. İlk...

İlk öncelikle merhaba değerli form üyeleri;

Kavgada veya işlediğiniz bir suçta eğer haklıysanız en önemli ve etkili yöntem konu anlatım biçimi ve açıklayıcı konuşmaktır. İlk öncelik hak sizde ise karşı taraf herzaman sizden önce davranıp, böbürlenip kendini savunma atağına geçecektir. Söz hakkı ondaysa dikkatli bir şekilde dinleyin. Siz sadece sorgu esnasında karşıdaki kişinin anlatmasını dinleyin ve bekleyin. Kavga ettiğiniz kişi vb kimse artık konuştuktan sonra söz hakkı alın ve ilk önceliğiniz herzaman olayın nasıl başladığı, o esnada etraftaki tanınmayan 3. kişi şahıs olmasını aklınızdan çıkarmayın. Sakin olup sessiz bir şekilde olayın nasıl başladığını izah edin izah ettikten sonra kavga ettiğiniz kişinin ortada olmayan söylentisin nezaketen sakin bir şekilde söyleyin ve gerekirse 3.şahısın ortaya geçilmesini veya kamera kayıtlarının izlenimini talep edin. Polis müdür vs her kimse düşünecek bu adam 3. tanınmayan kişi ve kamera kayıtlarının izlenmesini talep etti hak ya bundaysa ? der :D Emin olun nezaketen konuşma biçimi herşeydir. Siz konuşurken sessiz ve açıklayıcı bir şekilde konuşun karşı tarafı etkisiz hale getirip siz haklı duruma düşeceksiniz. Hiçbirzaman sorguda böbürlenerek konuşmayın haksız siz olmuyacaksınız nezaket, saygı, diksiyon, konuşma ve anlatım biçimi herşeydir. Konuşarak çözülmeyen hiçbirşey yoktur.. :)

HER TÜRLÜ SORU VB İŞLEMLER İÇİN INSTAGRAM @ASMONRESMİ ULAŞIN.

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
133,100Konular
3,280,948Mesajlar
318,601Kullanıcılar
Ali414141Son Üye
Üst Alt