Soru Hacker Web Sitesi Hackleme ?

• Konuyu başlatan Emrelqqq
  • Başlangıç tarihi
E

Emrelqqq

Mesela Forum'da Görüyorum Adamlar Hacklemişler Ama Nasıl Hackliyorsunuz ?
Web Güvenlik Açıklarını Tarayıcılarla Bularak Hackliyorsanız Bu Adamlar Kendileri Tarayıp Açıkları Kapatmayacak Kadar Aptallar Mı ?
Yada Sunucu'daki Başka Bir Web Sitesinden Hackliyorsunuz Ordan Sunucu'a Backconnect Oluyorsunuz Diyelim Ama Bir İnsan Neden Host Alır Ki Kendi Sunucusunu Alamıyorsa Hackleneceğini Zaten Bilmeyecek Midir ?
Yada Web Sunucudaki Açık Portların Servislerini Kullanan Yazılımları Exploit Ediyorsunuz Diyelim Ama Adamlar Akıl Edemiyor Bir Deneyelim Belki Kendi Sunucumuzda Açık Buluruz Diye.

Uzun Lafın Kısası Nasıl Hackliyorsunuz ?

Rating - 0%
Güzel soru.

Ama cevabı, sorduğun sorunun içerisinde gizli : " Bu Adamlar Kendileri Tarayıp Açıkları Kapatmayacak Kadar Aptallar Mı ? "
Ya da uğraşmıyorlardır hekleyen heklesin diyorlardır. Bir indexten ne olacak diyorlardır.

Delikanlı bir hekır kendi sunucusuna shell atmaz, geçmeye çalışmaz bro :D

Rating - 0%
Bazıları Kapatmaya Gerek Duymaz . Kolay şifreler Koyar Açıklı Scirpt ler kullanırlar.Ama Bazıları açıkları kapatmaya çalışır sistemi heklenemez hale getirmeye. Çalışırlar ama hacker bir açık bulup yine sistemi hackler

Kare 

Kare Kurt
Rating - 0%
Onlardan biri gibi gozukucen onlarin dusman olduguna sende dusman olucan onlarin kardesine sende kardes olucan adminlere yaklasican
guzel konular atican ve rutbe isticen sonra tekrarlican tekrarlican zaten kararliysan is kafada biter 5 ay bile olsa içlerinden olucan yetkiyi alincada basican indexi

Kare 

Kare Kurt
Rating - 0%
Ulan simdi bole yazdim diye beni smci sanip banlamasinlar akfjakfkakf zaten ben zamaninda belirttim bana yetki vermesinler android cihazdayim site hacklamiyorum bisey yapmiyorum zonelerde katkim olmaz fln diye ama konularimida paylasmaya devam ediyorum zaten hakedersem verirler bana admin liği :)

Kare 

Kare Kurt
Rating - 0%
Siz gerçekten böyle 5 ay rütbe dilenip basma hayalleri mi kuruyorsunuz ve buna hekırlık adını mı veriyorsunuz?
ben hekırlık demiyorum öyle hayellerde kurmuyorum ama bakdın açığı yok sm yapar basarsın indexini ondan sonra ister leymır ister heckır ol o insanların görüşüne bağlı

Kare 

Kare Kurt
Rating - 0%
vallaha ben kendime heykır fln demiyorum zaten sorsanız sitede hacklemedim umrumdada değil eğlencesine takılıyorum spyda daha pc yok hiç öyle heykır hayallerinede gerek yok benim için

Flippin

Sen Kötü Bir Rüyasın.
Rating - 0%
Onlardan biri gibi gozukucen onlarin dusman olduguna sende dusman olucan onlarin kardesine sende kardes olucan adminlere yaklasican
guzel konular atican ve rutbe isticen sonra tekrarlican tekrarlican zaten kararliysan is kafada biter 5 ay bile olsa içlerinden olucan yetkiyi alincada basican indexi

Amma uzattın sende ha kısası var onun , kolasına yarrak tozu kat biraz tamam işte.

E

Emrelqqq

Web Açıkları Yada Sosyal Mühendislikle Hackleniyor Anladım. Sağolun.

Rating - 0%
kul yapımı herseyde hata olur hack yaratıcılık işidir aslında bircoğumuz bunu index atmaya tabi tutar aslında bircoğumuzun yaptiği sadece görseli değişmektir halbuki sistemlerde en önemli şey veridir ben uzun zamandir sadece veri alip cıkarım veri girişi ve cıkışı olan sistemlerde mutlaka bir açik vardir oyle yada böyle onu bulmak hackerin işidir.ufacık bir kod hatası bir sistemin sonu demektir.

Flippin

Sen Kötü Bir Rüyasın.
Rating - 0%
kul yapımı herseyde hata olur hack yaratıcılık işidir aslında bircoğumuz bunu index atmaya tabi tutar aslında bircoğumuzun yaptiği sadece görseli değişmektir halbuki sistemlerde en önemli şey veridir ben uzun zamandir sadece veri alip cıkarım veri girişi ve cıkışı olan sistemlerde mutlaka bir açik vardir oyle yada böyle onu bulmak hackerin işidir.ufacık bir kod hatası bir sistemin sonu demektir.

Kesinlikle katılıyorum.

E

Emrelqqq

Hani Ulan Açıklıklar Vardı ?
Nikto İle Taradım Temiz.
Vega İle Taradım Temiz.
Wapiti İle Taradım Temiz.
Owasp-Zap İle Taradım Temiz.
Uniscan İle Taradım Temiz. :d
Evet Beyler Bunlardan Dağa Sağlam Açık Tarayıcı Biliyorsanız Söyleyin :d Onlarla Da Bi Tarayım.
skipfish Ve openvas Ve arachni Dışında Ne İle Tarayım Ama Sağlam Tarayacak Ne Var ?

131,529Konular
3,269,018Mesajlar
315,354Kullanıcılar
umutffireSon Üye