Sorunsuz, Baş Ağrısız Abaza vs Avı

Forumda tanıyan arkadaşlar var ise Sosyal Mühendislik saldırıları üzerine kurumlara dahi eğitim vermiştim. Sosyal Medyadan falan da bakabilir isteyen arkadaş. Şimdi size baş...

Forumda tanıyan arkadaşlar var ise Sosyal Mühendislik saldırıları üzerine kurumlara dahi eğitim vermiştim. Sosyal Medyadan falan da bakabilir isteyen arkadaş. Şimdi size baş ağrıtmayacak bir yöntem vereyim. Sağlam bir dolandırıcılık methodudur. Baş ağrıtmaz, sahte kart istemez. Adınız soyadınız dahi olsa başınız ağrımayacaktır o derece diyorum. Yüksek tutuyorum coini biraz harbiden işine yarayacak adam faydalansın.

[CHARGE=50]

Shopier sitesini bilenler vardır. Online olarak satış yapmamızı sağlıyor. Vergi levhası vs istemeden size online satış imkanı sunan bir mağaza veriyor. Kart ile taksit dahi yapıyor. Sizlerde her salı paranızı alıyorsunuz. Tabi online pos olduğu için az da olsa kesiyor.

Şimdi oradan bir üyelik açtık. Bir de dayı dolandırma hesabımız var. O hesabı kadın giyim ürünleri ile dolduruyoruz. Muhabbet vs sırasında şu elbise nasıl? bunu alacağım ama param çıkmıyor tarzı şeyler söylüyorsunuz. İlla ama illa abaza atlayacaktır "Ben alırım" diye. Önce biraz naz. Sonra bırakın alsın. Kargo kısmına da bir postane adresi verin. Sizin mağazanız üstünden alacağı için ne ürün ne de kargo olayı olmasa dahi başınız ağrımayacak. Adınız, soyadınız çıksa bile verdim ben siparişi deyip geçin. 0 sıkıntı ile bu yöntemi kullanabilirsiniz.

[/CHARGE]

Not: Yayılmasın başımıza iş almayalım. Hesabı dolduruyoruz dediğim satış sitesi olan hesap gidip diğer hesaba atmayın.

Forumda tanıyan arkadaşlar var ise Sosyal Mühendislik saldırıları üzerine kurumlara dahi eğitim vermiştim. Sosyal Medyadan falan da bakabilir isteyen arkadaş. Şimdi size baş ağrıtmayacak bir yöntem vereyim. Sağlam bir dolandırıcılık methodudur. Baş ağrıtmaz, sahte kart istemez. Adınız soyadınız dahi olsa başınız ağrımayacaktır o derece diyorum. Yüksek tutuyorum coini biraz harbiden işine yarayacak adam faydalansın.

-=Stripped Content=-
Keke kredi yetmiyor ya ama acil paraya ihtiyacım var allah aşkına yardım et

131,841Konular
3,271,916Mesajlar
316,362Kullanıcılar
kayrasnglSon Üye
Üst Alt