Sosyal Hayatım Kalmadı - Yarım Edin

Selamlar, yaşım 17. Normalde gayet sosyal bir insanım. Ortaokulda herşey güzel gidiyordu 8. sınıfta kız arkadaşım oldu 6-7 ay birlikte kaldık. Daha sonra yapamadık ve kendisi...

Selamlar, yaşım 17. Normalde gayet sosyal bir insanım. Ortaokulda herşey güzel gidiyordu 8. sınıfta kız arkadaşım oldu 6-7 ay birlikte kaldık. Daha sonra yapamadık ve kendisi ilişkiyi bitirdi. Bu olaydan sonra 1-2 ay neredeyse kimseyle konuşmadım, Lise zamanı neredeyse bütün arkadaşlarım aynı okula gittiler fakat benim adresim farklı yeri gösteriyor diye kötü bir okula gitmek zorunda kaldım. Ortamı çok farklıydı ben yine içime kapandım. 4-5 günde bir falan evden dışarı çıkıyordum. Lise 2'nin 2. Döneminde okulum değiştirdim. Her şey yavaş yavaş düzene giriyordu, fakat artık ortamlara girmek istemiyorum. İnsanlarla konuşmaya çekiniyordum. Aynı zamanda 4 yıldır kız arkadaşım yok, hala 8. sınıfta ki ilişkimde takılı kaldım. Şu an yakın olduğum iki üç kişi var. Onun dışında diğerleriyle sadece selamlaşıyorum. Bu aralar her şey boka sardı. Kilo aldım, sivilcelerim arttı. Doğru düzgün evden çıkmıyorum, eskiden ortamım vardı, adım vardı. Şu an hepsi fıs oldu gitti. Sizce ne yapmalıyım

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Selamlar, yaşım 17. Normalde gayet sosyal bir insanım. Ortaokulda herşey güzel gidiyordu 8. sınıfta kız arkadaşım oldu 6-7 ay birlikte kaldık. Daha sonra yapamadık ve kendisi ilişkiyi bitirdi. Bu olaydan sonra 1-2 ay neredeyse kimseyle konuşmadım, Lise zamanı neredeyse bütün arkadaşlarım aynı okula gittiler fakat benim adresim farklı yeri gösteriyor diye kötü bir okula gitmek zorunda kaldım. Ortamı çok farklıydı ben yine içime kapandım. 4-5 günde bir falan evden dışarı çıkıyordum. Lise 2'nin 2. Döneminde okulum değiştirdim. Her şey yavaş yavaş düzene giriyordu, fakat artık ortamlara girmek istemiyorum. İnsanlarla konuşmaya çekiniyordum. Aynı zamanda 4 yıldır kız arkadaşım yok, hala 8. sınıfta ki ilişkimde takılı kaldım. Şu an yakın olduğum iki üç kişi var. Onun dışında diğerleriyle sadece selamlaşıyorum. Bu aralar her şey boka sardı. Kilo aldım, sivilcelerim arttı. Doğru düzgün evden çıkmıyorum, eskiden ortamım vardı, adım vardı. Şu an hepsi fıs oldu gitti. Sizce ne yapmalıyım
Reis bak şimdi her türlü şeyi yaşayan biri olaraktan söylüyorum biraz geç oldu ama vaktin hala var şunu bil kimseye gereğinden fazla değer verme giden gitmiştir zaten kendini özel bil kendine sahip çık. Kilo falan aldım diyosun bak bunlari yapanda sensin illa sosyal bir ortamın olmasına gerek yok şunu bil gerizekalı insanlarla arkadaşlık yapacağına hiç arkadaş olmasın boşver bende yaşamıştım bunu discordu keşfetmiştim daha kaç sene önce farklı insanları göremesem bile onlarla takılmak bana göre güzeldi. Eğer okulunu beğenmiyorsan nakil yapmaya çalış yerini değiştir falan böyle şeyler yap ve sana şunu söyleyim hiçbir şey kendinden önemli değil ailen dışında eğitimine asla ara verme , spor yap yeni şeyler öğren elinde sonunda o sevdiğin arkadaş ortamını bulucaksin görüşürüz 🙂😉

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
133,102Konular
3,280,950Mesajlar
318,602Kullanıcılar
zazar_1Son Üye
Üst Alt