Sosyal Medya Hack (Instagram,Netflix,Twitter... Hesap Çalma)- Phishing(Oltalama)-ShellPhish (1 Viewer)

Herkese Merhaba,
Öncelikle iyi kötü yorumlarınızı bekliyorum ve herhangi bir sorunuz var ise ; Telegram: @uxa29 .

Konuyu görebilmek için like ve yorum yapmanız gerekmektedir.

ShellPhish isimli tool oltalama saldırısı ile hedef aldığınız kişinin sosyal medyasını çalmayı deneyebileceğiniz bir araçtır.
İçinde ; Instagram , Facebook ,Snapchat, Twitter, Netflix, GitHub, Google, Spotify, Origin, Steam, Yahoo, Linkedin, Protomail, Wordpress, Microsoft, Instafollowers, GitLab, Pinterest gibi hazır sayfalar barındırıyor.

Gelelim Kurulum ve kullanımına ;

Ekli dosyayı görüntüle 3699

[Gizli içerik]

Umarım işinize yarar :)
bklm

Herkese Merhaba,
Öncelikle iyi kötü yorumlarınızı bekliyorum ve herhangi bir sorunuz var ise ; Telegram: @uxa29 .

Konuyu görebilmek için like ve yorum yapmanız gerekmektedir.

ShellPhish isimli tool oltalama saldırısı ile hedef aldığınız kişinin sosyal medyasını çalmayı deneyebileceğiniz bir araçtır.
İçinde ; Instagram , Facebook ,Snapchat, Twitter, Netflix, GitHub, Google, Spotify, Origin, Steam, Yahoo, Linkedin, Protomail, Wordpress, Microsoft, Instafollowers, GitLab, Pinterest gibi hazır sayfalar barındırıyor.

Gelelim Kurulum ve kullanımına ;

Ekli dosyayı görüntüle 3699

[Gizli içerik]

Umarım işinize yarar :)
bakalim,mmmmmmmmmm

link çalışmıyor nereden indirebilirim üstad gerçekten buna ihtiyacım var evlilik yolundayım ve sevgilimle sorunlarımız var öğrenmem gereken bi şeyler var lütfen yardım edersen sevinirim...

Yanıt yazmak için giriş yapmalısınız
Forum özelliklerini kullanmak ve Level 2 üyelik satın almak için hesabınıza giriş yapın.

Users who are viewing this thread

133,353Konular
3,281,466Mesajlar
320,429Kullanıcılar
amskskksSon Üye
Üst Alt