Sosyal Medya Reklam Olayı Beyin Fırtınası

Arkadaşlar günlük hayatta arkadaşlarınızla konuştuğunuz kılık kıyafet, hastalık vb. gibi konuların mobilde internette gezinirken reklam olarak karşımıza çıkmasının tesadüf...

Arkadaşlar günlük hayatta arkadaşlarınızla konuştuğunuz kılık kıyafet, hastalık vb. gibi konuların mobilde internette gezinirken reklam olarak karşımıza çıkmasının tesadüf olmadığını çoğumuz biliyordur. Sizce bunun mantığı nedir arkaplanda çalışan akıllı telefon firmasına ait reklam şirketleri ile anlaşmalı uygulamamı? bu uygulamanın kaynak kodu bulunup zararlı hale getirilebilirmi ? biraz beyin fırtınası yapalım

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Google'de bir masaüstü bilgisayar ara ve google reklamı olan bir siteye gittiğinde o sitede bilgisayar reklamları görürsün sanmıyorum kaynak kodunun bulunabileceğini zor.

Google'de bir masaüstü bilgisayar ara ve google reklamı olan bir siteye gittiğinde o sitede bilgisayar reklamları görürsün sanmıyorum kaynak kodunun bulunabileceğini zor.

Google arama ekranında yazdıklarımız, google sesle arama ekranı arkaplanda söylediklerimizi aldığını düşünüyorum. mantıken hepimize yutturulan bir keylogger var :)

Bu zamanlarda çakan çakana 3 5 akıllı kurmuş büyük firmaları kimbilir daha bilmediğimiz neler saklanıyor bizlerden.Gözünü açık tutacaksın kandırılacak çok insan var sende kandır .d

Nasıl olsa beyin fırtınası yapıyoruz ben biraz işi abartayım. Bunu şuan için reklam olayında farkına vardıysak. Ancak ilgili uygulama. Sadece reklamda kullanmak için değil de. Devlete gelebilecek tehlikelere karşı önlem olarak kullanıyosa ? Misal seni beni kimse sallamaz ancak amerika. A şahsını veya grubunu tehdit. olarak. Görüyorsa ve .Uygulamaya tanımlı olarak trump suikast kelimesini o şahıs veya grup üyelerinin birinden duyduğunda önlem alıyorsa ? Yada farklı ülkelerdeki insanların analizlerini yapıp en çok kullandığımız yiyecek ve içecekleri belirleyip genlerimizde hasara yol açacak şeyler ekliyorsa bence muazzam birşey olur :)

Wqelsr.jpg

133,227Konular
3,281,438Mesajlar
318,771Kullanıcılar
TanerT78Son Üye
Üst Alt