Bugün işlem almadım canım sıkkın kafam allak bullak söveceğim biri lazım fedakarlık yapacak olan varsa çıksın söveyim.
Temiz parabelli miktar ücrete yedi sülaleme sövebilirsin iyi günler.
Amına koyduğumun zaten işlem almadın diyorum sen daha neyin parasından bahsediyorsun yarrambelli miktar ücrete yedi sülaleme sövebilirsin iyi günler.
Bedavaya sovdu ama olmadı buAmına koyduğumun zaten işlem almadın diyorum sen daha neyin parasından bahsediyorsun yarram

soşıl moşıl sikertirim seni yol al dangalakAmına koyduğumun zaten işlem almadın diyorum sen daha neyin parasından bahsediyorsun yarram
Seçilmiş kişi galiba oBedavaya sovdu ama olmadı bu![]()
Senin ben olmayan beyin hücrelerine taciz yaparım lansoşıl moşıl sikertirim seni yol al dangalak![]()
Kaldırabilecenmi
47 kromozomlu amip, o pp en deki eşgal'e penetrasyon uygularım.Senin ben olmayan beyin hücrelerine taciz yaparım lan
Bekleyin lan patlamış mısır alayım geleyimSenin ben olmayan beyin hücrelerine taciz yaparım lan
Bu film eğlenceli sanırımBekleyin lan patlamış mısır alayım geleyim
Senin ben kafana el arabası taşımayan taşşaklarımla rang rang diye vurayım47 kromozomlu amip, o pp en deki eşgal'e penetrasyon uygularım.
Kaldırır kardeşim sen söv izliyelim şuan elimde yeminle nescafe var izlicem sjsjsjKaldırabilecenmi
taşakların el arabası mı taşıyorSenin ben kafana el arabası taşımayan taşşaklarımla rang rang diye vurayım
Kaldırır kardeşim sen söv izliyelim şuan elimde yeminle nescafe var izlicem sjsjsjKaldırabilecenmi
Taşıyamıyor kafana kafana vurucam artık sen düşüntaşakların el arabası mı taşıyor

Telegram: Zafiyetsiz0 ekleyin bariTelegram gurubu falan açsanız la burdan sıkıcı oluyor![]()
açarsanız izlerim en son da puan veirirmOlum siz sövene kadar kahvem bitti sıkıcısınız sjsjsjsjsSiktim öldü velleddalinn.
Tepki yok amk ölüye tecvüzmü edlimOlum siz sövene kadar kahvem bitti sıkıcısınız sjsjsjsjs
Yukarda gönüllü vardı şov diyen ona sovTepki yok amk ölüye tecvüzmü edlim
Olum adam bence 500 saniye yorum yazma korumasına takıldı level2 falandı o biz vip yoz tabi adam 500 saniyede bir yazior napsin
Kızlara aövemiyom sonra admine yalvarıyorlar hiç uğraşammYukarda gönüllü vardı şov diyen ona sov
Yok knk tat alamazsın ben hiç küfür etmedim forumda sana da etmem kalırsın öyleSanamı sövsem acaba vipsin