Sözde "KARDEŞ FORM"

Aynı şikayeti oraya açtım,o kişi İMT -DE KİDEMLİ UYE OLDUGU İÇİN,ADMİNLERİN BANA YAZDIĞI MESAJA BAKAR MİSİNİZ ? @SkullZ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aynı şikayeti oraya açtım,o kişi İMT -DE KİDEMLİ UYE OLDUGU İÇİN,ADMİNLERİN BANA YAZDIĞI MESAJA BAKAR MİSİNİZ ?
@SkullZ

Ekli dosyalar

• Screenshot_2022-03-23-17-19-25-021_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2022-03-23-17-19-25-021_com.android.chrome.jpg
    403.9 KB · Görüntüleme: 68
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Abicim konuyu gördükde burda ne spy ne imt müdahil olamaz neden sen adama rütbesine göre muamele yapmışsın yazık oldu paranada... sen herifle tgden temaslısın. ESC zate yok 40 tl nedirki deyip geçen 10 tlye esc yapan gördük. Bu tür şikayet konuları açma abicim metahet ile bekle herif belki konuya dönecek bir ihtima

Abicim konuyu gördükde burda ne spy ne imt müdahil olamaz neden sen adama rütbesine göre muamele yapmışsın yazık oldu paranada... sen herifle tgden temaslısın. ESC zate yok 40 tl nedirki deyip geçen 10 tlye esc yapan gördük. Bu tür şikayet konuları açma abicim metahet ile bekle herif belki konuya dönecek bir ihtima
Abi FORUMDAN ban yemesi gerekli,yani spyhackerz kuralları bunu gerektiriyor,bende o zaman gidip esc tutmadan ticarət yapıp milleti dolandirsam spyhackerz adminleri ban atmaz mi ?Benim şahsi düşüncem kesinlikle ban yemesi gereklidir konu kilit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
132,833Konular
3,283,578Mesajlar
318,061Kullanıcılar
NextGen13Son Üye
Üst Alt