Spinmaster Gerceği :) ve açi sonu :)

bugun oyun firmasiyla bir anlaşma sağladık fakat arkadaşlar cakallık yaparak beni atlatmaya caliştilar :) Adamlar ile aramizda geçen kısa bir diyalog. Ben : Hello there I need...

bugun oyun firmasiyla bir anlaşma sağladık fakat arkadaşlar cakallık yaparak beni atlatmaya caliştilar :)
Adamlar ile aramizda geçen kısa bir diyalog.
Ben : Hello there I need to talk to you about something important.
Spinmaster: Hello Security, thank you for reaching out. How can we assist you today?
Ben: spinmaster.com There are db statements on your site :) ardından kısa ve öz db bilgisi kullanıcı adı şifre :)
admin_english
m3cc4n0
Spinmaster : Can you please provide us with a link you are seeing this on?
ARKADAŞLAR ikna olamamişki hala benden bilgi almaya calişiyorlar :)
neyse ben bazi colums ve tablo bilgilerini gönderdikten sonra arkadaşlar tutuştu ve söyle bir yazı yazdılar.
Spinmaster : Thank you we have reached out to our IT Security team. In the meantime, how can you help us?
Bunu yazdıktan sonra arkadaşlar :) ödül muhabetine döndüler sonuçta 5000 Euro ödül yollayacaklarini söylediler :) neyse konu daha sonrasinda biz açiğimizi kapattik :D sizde tesekkür ederiz. diyerek maili sonlandirdilar yani arkadaşlar kendilerini cakal zannediyorlar bende unun üzerinde 33 tane siteleri olan swyi :) ele geçirdim siz söyleyin bunlara ne yapsak müstehak ?

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
aslinda olan muabbet sen : selam aleykum
o = aleykum selam
sen = haci sitede açik buldum para verirseniz açiği kapatirim
o = tamam kardeşim açiği söyle biz kapatalim sen bize hesap bilgilerini gönder biz 5000 euro gönderelim
sen = tamam açık bilmem ne . . . . bu
o = teşekkür ederim iyi günler
sen = önemli degil. :D by

bugun oyun firmasiyla bir anlaşma sağladık fakat arkadaşlar cakallık yaparak beni atlatmaya caliştilar :)
Adamlar ile aramizda geçen kısa bir diyalog.
Ben: Merhaba ben önemli bir şey hakkında konuşmam gerek.
Spinmaster: Merhaba Güvenlik, ulaştığınız için teşekkür ederiz. Nasıl bugün size yardımcı olabilir?
Ben: spinmaster.com There are db statements on your site :) ardından kısa ve öz db bilgisi kullanıcı adı şifre :)
admin_english
m3cc4n0
Spinmaster: Bu gördüğünüzü bir bağlantısını bize verir misiniz?
ARKADAŞLAR ikna olamamişki hala benden bilgi almaya calişiyorlar :)
neyse ben bazi colums ve tablo bilgilerini gönderdikten sonra arkadaşlar tutuştu ve söyle bir yazı yazdılar.
Spinmaster: bizim IT Security ekibi ulaştık teşekkür ederiz. Bu arada, nasıl bize yardım edebilir?
Bunu yazdıktan sonra arkadaşlar :) ödül muhabetine döndüler sonuçta 5000 Euro ödül yollayacaklarini söylediler :) neyse konu daha sonrasinda biz açiğimizi kapattik : D sizde tesekkür ederiz. diyerek maili sonlandirdilar yani arkadaşlar kendilerini cakal zannediyorlar bende unun üzerinde 33 tane siteleri olan swyi :) ele geçirdim siz söyleyin bunlara ne yapsak müstehak ?
Bir ****** na komazsan hakkım haram olsun

o = aleykum selam
o = tamam kardeşim açiği söyle biz kapatalim sen bize hesap bilgilerini gönder biz 5000 euro gönderelim
sdgkktopwekopgopwefkset :D :D

o = aleykum selam
Hiç sorma a.q para da yollasam alcak aç köpekler.

Paylaştığın spinmaster datasına bir göz attımda spinmasterin resmi datası olduğuna eminmisin? @spinmaster.com mailini kullananlar genelde o firmanın pazarlamacıları olur bu pazarlamacılarda çeşitli oyuncak satan , oyuncak dağıtımı yapan sitelere kayıt olurlar hatta rakip oyuncak firmaların sitelerine bile kayıt olurlar yani genelde böyle olur , yanlış anlama dostum.

Paylaştığın spinmaster datasına bir göz attımda spinmasterin resmi datası olduğuna eminmisin? @spinmaster.com mailini kullananlar genelde o firmanın pazarlamacıları olur bu pazarlamacılarda çeşitli oyuncak satan , oyuncak dağıtımı yapan sitelere kayıt olurlar hatta rakip oyuncak firmaların sitelerine bile kayıt olurlar yani genelde böyle olur , yanlış anlama dostum.
hayır kendi sistemlerine ait reserve yapabilirsiniz. sistemine sızmış oldugum :) site sunucusunda barinmakta :)

132,196Konular
3,276,491Mesajlar
317,097Kullanıcılar
akreixSon Üye
Üst Alt