Dostlar direkt konuya girmek istiyorum bu botları nasıl yazabiliriz illaki rat mı gerekmekte nasıl yapacağım konusunda yardımcı olabilecek kimse varsa yardımcı olursa çok...

Dostlar direkt konuya girmek istiyorum bu botları nasıl yazabiliriz illaki rat mı gerekmekte nasıl yapacağım konusunda yardımcı olabilecek kimse varsa yardımcı olursa çok minnettar kalırım karşılığı er ya da geç verilir

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
User açıp kodladığın program ile dinletebilirsin ya da direkt smm panellerinden alabilirsin.
Büyük miktarda dinlenme atabilecek mesela örneğin 2k user attığımda içine o userlerle uygulama içinde dinlenme atacak bir uygulama nasıl yazarım 2k user de aynı müziği aynanda nasıl dinleyebilir

Dostlar direkt konuya girmek istiyorum bu botları nasıl yazabiliriz illaki rat mı gerekmekte nasıl yapacağım konusunda yardımcı olabilecek kimse varsa yardımcı olursa çok minnettar kalırım karşılığı er ya da geç verilir
botnetler üzerinden yapan gördüm, ucuza bot satın alıyorlar botnete ve onlara dinletiyorlar
yanlış biliyor olabilirim bir iki yapan kişi gördüm

User açıcı mevcut. İstersen, uygun fiyata bırakabilirim fakat, öncelikle bilmen gerekenler var

- Açtığı her account açık kalmıyor. Gerçekten paraya kıyıp "http elite anonymous proxy" alman gerekiyor
- O şarkıları dinletmek için bir Selenium veya C# projesi yapman gerekiyor.
- Her check ettiğin ömrün boyunca kalmayabilir. Bu bir sorun oluşturduğu için, sürekli proxye ihtiyaç duyacaksın.

Bunların haricinde, dinlenme mantığı selenium ile oldukça basit.

Her şey, bir kaç tık işlemi, yani tamamen find.elementbyxpath fonksiyonu ve google driver ile gerçekleşiyor.
Açtığın Data sekmesine, "Adblock" eklemek zorundasın çünkü free hesaplara arada bir reklam çıkar, buda sana zaman kaybettirir.
Random bir sürede "insanmış gibi" davranması için, beğenmesi durdurup başlatması vs. gerekmekte.

Bu gibi fonksiyonları yapmak basit. Sadece, biraz kafa yorup işe odaklanmak gerekiyor diyebiliriz.

User açıcı mevcut. İstersen, uygun fiyata bırakabilirim fakat, öncelikle bilmen gerekenler var

- Açtığı her account açık kalmıyor. Gerçekten paraya kıyıp "http elite anonymous proxy" alman gerekiyor
- O şarkıları dinletmek için bir Selenium veya C# projesi yapman gerekiyor.
- Her check ettiğin ömrün boyunca kalmayabilir. Bu bir sorun oluşturduğu için, sürekli proxye ihtiyaç duyacaksın.

Bunların haricinde, dinlenme mantığı selenium ile oldukça basit.

Her şey, bir kaç tık işlemi, yani tamamen find.elementbyxpath fonksiyonu ve google driver ile gerçekleşiyor.
Açtığın Data sekmesine, "Adblock" eklemek zorundasın çünkü free hesaplara arada bir reklam çıkar, buda sana zaman kaybettirir.
Random bir sürede "insanmış gibi" davranması için, beğenmesi durdurup başlatması vs. gerekmekte.

Bu gibi fonksiyonları yapmak basit. Sadece, biraz kafa yorup işe odaklanmak gerekiyor diyebiliriz.
eyvallah

132,957Konular
3,284,349Mesajlar
318,237Kullanıcılar
FreexSon Üye
Üst Alt