Method Spotifyden dinlediğiniz şarkı instagram bionuzda gözüksün COK İYİ

Rating - 100%
kanka yapılışını anlatmadıysan bacıdan girip anadan çıkarım düzenleme: bir şey atıyorsanız tam açıklamalı atın milleti uğraştırmayın boşu boşuna sikecem he
bak güzel dostum benim gece gece detaylı anlatayım sana site kurucaksın dosyaları atıcaksın oraya index.php gördüğünde anlaman lazım kıdemli üyesin daha bunu anlamıyorsan bu benim sorunum değil

Rating - 100%
Hayır yani herşeyin tek tuşla olmasını mı istiyorsun ya da sen uğraşma biz senin icin yapalım insanlara bir şey sunuyoruz teşekkür yerine boş konusuyorsun
1. si boş yapma bu script zaten forumda önceden paylaşıldı git bi araştır sonra paylaş. 2. si ne yapılacağını ben biliyorum. Bilmeyen insanlar var onlar için oraya bi anlatım açıklama koyabilirsin. 3. sü uzman oldun diye kendini Allah sanma

Rating - 100%
1. si boş yapma bu script zaten forumda önceden paylaşıldı git bi araştır sonra paylaş. 2. si ne yapılacağını ben biliyorum. Bilmeyen insanlar var onlar için oraya bi anlatım açıklama koyabilirsin. 3. sü uzman oldun diye kendini Allah sanma
Madem biliyorsun ben yazmassam bile sen yazabilirsin illa gelip konunun altını çöp etmene gerek yok forumda herkes kardeş gibi birbirine insanların yardım etmesi lazım herşey para veya coin değil

131,628Konular
3,269,878Mesajlar
315,633Kullanıcılar
Üst Alt