look
kanka yapılışını anlatmadıysan bacıdan girip anadan çıkarım düzenleme: bir şey atıyorsanız tam açıklamalı atın milleti uğraştırmayın boşu boşuna sikecem he
Kanka read me dosyasını oku yazıyor orda küfüre gerek yokkanka yapılışını anlatmadıysan bacıdan girip anadan çıkarım
baya yazıyor amk hani nerde insatgram ad şifre değiştiriyoruz ee gerisi nerdeKanka read me dosyasını oku yazıyor orda küfüre gerek yok![]()
bak güzel dostum benim gece gece detaylı anlatayım sana site kurucaksın dosyaları atıcaksın oraya index.php gördüğünde anlaman lazım kıdemli üyesin daha bunu anlamıyorsan bu benim sorunum değilkanka yapılışını anlatmadıysan bacıdan girip anadan çıkarım düzenleme: bir şey atıyorsanız tam açıklamalı atın milleti uğraştırmayın boşu boşuna sikecem he
Bkm
es
Ty
+
..
bakalım
bakalım
.
bbakalım
Look
asfadfadf
1. si boş yapma bu script zaten forumda önceden paylaşıldı git bi araştır sonra paylaş. 2. si ne yapılacağını ben biliyorum. Bilmeyen insanlar var onlar için oraya bi anlatım açıklama koyabilirsin. 3. sü uzman oldun diye kendini Allah sanmaHayır yani herşeyin tek tuşla olmasını mı istiyorsun ya da sen uğraşma biz senin icin yapalım insanlara bir şey sunuyoruz teşekkür yerine boş konusuyorsun
.
Look
Madem biliyorsun ben yazmassam bile sen yazabilirsin illa gelip konunun altını çöp etmene gerek yok forumda herkes kardeş gibi birbirine insanların yardım etmesi lazım herşey para veya coin değil1. si boş yapma bu script zaten forumda önceden paylaşıldı git bi araştır sonra paylaş. 2. si ne yapılacağını ben biliyorum. Bilmeyen insanlar var onlar için oraya bi anlatım açıklama koyabilirsin. 3. sü uzman oldun diye kendini Allah sanma
bakmak
J
d
es