-
Dj_Taleh
Old User / Hack3r
Selamun ALeykum.
La Diyorum Neden Herkes Bana Karşı Çıkıyor?
İrkmı, Milletmi, Yoksa İnsanlıgımmı Yok?
Acaba Bilmiyorum La Birisi Söylüyorki, Taleh Sen Türkçeyi İyi Konuşmuyorsun, Digeride Söyüyor Yapmaki Sana Küfür Yapim Lan Peki Küfür Dedigin Neymiş? Zaten Biz Biliyoruz Neymiş. Küfür Yapacak Bişeyde Yapmadik İnsan Soyledi Bizde Derdini Sorduk Derdin Ne Dedik.
Zaten Her Gelen Serseri Konu Açıp Administratorda olanları Ve Başkalarını Rahatsız Ederse Biz Burda Neyik Peki?
O Zaman Biz Burda İzleyiciyiz Dimi?
Anlıyorum O İNSAN Soru Sordu Bizde Söyledik Derdin Ne Yani Sana Ne Gibi Yardim Ede Bilirim?
Diye Sordum, Yani Kardeşlerim, Ben Böyle Konuşurum, Benim Konuşmam Böyle.
La Buraya Bi İngiliz Geliyor WELCOME Yaziyorsa Görmedimki Kimse Söylesin Türkce Konuş!
Anlamiyorsa Kimse Ben Macburum Rusca Amerkanca Konuşum, O Zaman Anlayacaksınızmı Peki?
Bu Gibi Konular İlk Defa Degildir Çok Defa Karşılasırız Bunlarla.
Zaten Türk Milletine Yani Azerbaycan Dahildirse Sitenin Başlıkında Yazılsın Azerbaycan Dahil Olarak Bi Forumdur. O Zaman Dostumuzu Duşmanımızı Tanıyalım.
Yıllardır Ben @eL-CeWaD İsimli Şahsı Tanıyorum, Tabii ki, Oda Beni Tanır,
Ama Bi Defa olsunda Hakarat Yapmadım.
Yapdıgım Pislikler İse (Hakk EDENE Yeter) Gerekliymişse Yapmişiz.
Lütfen Yeter Artık ...
Gereksizimse, Forumda YüK Oluyorumsa Şimdiden Söyleyin... VallaHi Küsmerem Bi Kimseden.
Kusurum Vardıysa Söyleyin Bilelim.
Hadi AllaHa Emanet Olsun Herkes,
Mesajı Okuyan Her Kese ALLAHtan Hayır Dua Dilerim Dostlarım....
La Diyorum Neden Herkes Bana Karşı Çıkıyor?
İrkmı, Milletmi, Yoksa İnsanlıgımmı Yok?
Acaba Bilmiyorum La Birisi Söylüyorki, Taleh Sen Türkçeyi İyi Konuşmuyorsun, Digeride Söyüyor Yapmaki Sana Küfür Yapim Lan Peki Küfür Dedigin Neymiş? Zaten Biz Biliyoruz Neymiş. Küfür Yapacak Bişeyde Yapmadik İnsan Soyledi Bizde Derdini Sorduk Derdin Ne Dedik.
Zaten Her Gelen Serseri Konu Açıp Administratorda olanları Ve Başkalarını Rahatsız Ederse Biz Burda Neyik Peki?
O Zaman Biz Burda İzleyiciyiz Dimi?
Anlıyorum O İNSAN Soru Sordu Bizde Söyledik Derdin Ne Yani Sana Ne Gibi Yardim Ede Bilirim?
Diye Sordum, Yani Kardeşlerim, Ben Böyle Konuşurum, Benim Konuşmam Böyle.
La Buraya Bi İngiliz Geliyor WELCOME Yaziyorsa Görmedimki Kimse Söylesin Türkce Konuş!
Anlamiyorsa Kimse Ben Macburum Rusca Amerkanca Konuşum, O Zaman Anlayacaksınızmı Peki?
Bu Gibi Konular İlk Defa Degildir Çok Defa Karşılasırız Bunlarla.
Zaten Türk Milletine Yani Azerbaycan Dahildirse Sitenin Başlıkında Yazılsın Azerbaycan Dahil Olarak Bi Forumdur. O Zaman Dostumuzu Duşmanımızı Tanıyalım.
Yıllardır Ben @eL-CeWaD İsimli Şahsı Tanıyorum, Tabii ki, Oda Beni Tanır,
Ama Bi Defa olsunda Hakarat Yapmadım.
Yapdıgım Pislikler İse (Hakk EDENE Yeter) Gerekliymişse Yapmişiz.
Lütfen Yeter Artık ...
Gereksizimse, Forumda YüK Oluyorumsa Şimdiden Söyleyin... VallaHi Küsmerem Bi Kimseden.
Kusurum Vardıysa Söyleyin Bilelim.
Hadi AllaHa Emanet Olsun Herkes,
Mesajı Okuyan Her Kese ALLAHtan Hayır Dua Dilerim Dostlarım....
Son düzenleme:
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl