Spy Aliesi Baksin.(Fark Etmez Admin Yoksa Misafir)

Selamun ALeykum. La Diyorum Neden Herkes Bana Karşı Çıkıyor? İrkmı, Milletmi, Yoksa İnsanlıgımmı Yok? Acaba Bilmiyorum La Birisi Söylüyorki, Taleh Sen Türkçeyi İyi...

Selamun ALeykum.
La Diyorum Neden Herkes Bana Karşı Çıkıyor?
İrkmı, Milletmi, Yoksa İnsanlıgımmı Yok?
Acaba Bilmiyorum La Birisi Söylüyorki, Taleh Sen Türkçeyi İyi Konuşmuyorsun, Digeride Söyüyor Yapmaki Sana Küfür Yapim Lan Peki Küfür Dedigin Neymiş? Zaten Biz Biliyoruz Neymiş. Küfür Yapacak Bişeyde Yapmadik İnsan Soyledi Bizde Derdini Sorduk Derdin Ne Dedik.
Zaten Her Gelen Serseri Konu Açıp Administratorda olanları Ve Başkalarını Rahatsız Ederse Biz Burda Neyik Peki?
O Zaman Biz Burda İzleyiciyiz Dimi?
Anlıyorum O İNSAN Soru Sordu Bizde Söyledik Derdin Ne Yani Sana Ne Gibi Yardim Ede Bilirim?
Diye Sordum, Yani Kardeşlerim, Ben Böyle Konuşurum, Benim Konuşmam Böyle.
La Buraya Bi İngiliz Geliyor WELCOME Yaziyorsa Görmedimki Kimse Söylesin Türkce Konuş!
Anlamiyorsa Kimse Ben Macburum Rusca Amerkanca Konuşum, O Zaman Anlayacaksınızmı Peki?
Bu Gibi Konular İlk Defa Degildir Çok Defa Karşılasırız Bunlarla.
Zaten Türk Milletine Yani Azerbaycan Dahildirse Sitenin Başlıkında Yazılsın Azerbaycan Dahil Olarak Bi Forumdur. O Zaman Dostumuzu Duşmanımızı Tanıyalım.
Yıllardır Ben @eL-CeWaD İsimli Şahsı Tanıyorum, Tabii ki, Oda Beni Tanır,
Ama Bi Defa olsunda Hakarat Yapmadım.
Yapdıgım Pislikler İse (Hakk EDENE Yeter) Gerekliymişse Yapmişiz.
Lütfen Yeter Artık ...
Gereksizimse, Forumda YüK Oluyorumsa Şimdiden Söyleyin... VallaHi Küsmerem Bi Kimseden.
Kusurum Vardıysa Söyleyin Bilelim.
Hadi AllaHa Emanet Olsun Herkes,
Mesajı Okuyan Her Kese ALLAHtan Hayır Dua Dilerim Dostlarım....

Son düzenleme:
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Kardeş bak senin tek sıkıntın tanıyıp veya tanımadıgın bir insana LA Diye hitap etmen. Ondan sonra bi siteye üye oluyorsun orası hacklenmiş diye burada konu açıyorsun gereksiz şeyler bunlar kaç senedir hack alemindesin bilmiyorum ama adap bilmen lazım senin, biz senin türkçen bozuk demiyoruz sadece yanlış kelimeler kullanıyorsun onlara dikkat et. Biraz saygı ve üslup'lu o yeter, senden burada yaşça büyük insanlar var yeri geldiği zaman onlara bile la diyorsun işte bunları yapma taleh. he bir'de şunu eklemek isterim. Her hack sitesine üye olup orada burada wordpress şifrelerini paylaşıyorsun paylaşacaksan sadece bir yer'de paylaş.

Kardeş bak senin tek sıkıntın tanıyıp veya tanımadıgın bir insana LA Diye hitap etmen. Ondan sonra bi siteye üye oluyorsun orası hacklenmiş diye burada konu açıyorsun gereksiz şeyler bunlar kaç senedir hack alemindesin bilmiyorum ama adap bilmen lazım senin, biz senin türkçen bozuk demiyoruz sadece yanlış kelimeler kullanıyorsun onlara dikkat et. Biraz saygı ve üslup'lu o yeter, senden burada yaşça büyük insanlar var yeri geldiği zaman onlara bile la diyorsun işte bunları yapma taleh. he bir'de şunu eklemek isterim. Her hack sitesine üye olup orada burada wordpress şifrelerini paylaşıyorsun paylaşacaksan sadece bir yer'de paylaş.
Ben 2011 Yılından Hackdayım Zaten Bunu Soylemesemde Olur Zone-H Belli, Bide Kimese La Demegim Hemen Adamla Aramda Olan Dostlukdan Yana, Bide Hangise Sitenin Hacklenmesi Hakkinda Haber Vermem Bence Iyi Bisey Hani Hemen Hacklenmis Site Basacakdi Benim Bilgisayarimni Facebookumu?
Ama Olmadi Yapamadilar Yine Beklerim!
Neyse Daha Sonra Türkceden Bozuk Olmami Senin Bana Kufur Yapmak İstemiyorum Sana Dedigin Konuda Vardi İyi Bakmişsinsa Vardır O Konu!

Ben 2011 Yılından Hackdayım Zaten Bunu Soylemesemde Olur Zone-H Belli, Bide Kimese La Demegim Hemen Adamla Aramda Olan Dostlukdan Yana, Bide Hangise Sitenin Hacklenmesi Hakkinda Haber Vermem Bence Iyi Bisey Hani Hemen Hacklenmis Site Basacakdi Benim Bilgisayarimni Facebookumu?
Ama Olmadi Yapamadilar Yine Beklerim!
Neyse Daha Sonra Türkceden Bozuk Olmami Senin Bana Kufur Yapmak İstemiyorum Sana Dedigin Konuda Vardi İyi Bakmişsinsa Vardır O Konu!
Sana tekrar'dan söylüyorum eğer bana terbiyesizlik veya saygısızlık yapılırsa ben küfürü basarım sen daha 5 yıldır sanaldansın ben 2008'den beri hack alemindeyim senin bilmediğin sitelere girip çıktım ben. Senin o hacklendi dediğin site daha açılmadan önce hacklenen bir site anladın mı kardeş, tekrar söylüyorum akıllı konuş biraz yoksa küfürü basarım sana.

Sana tekrar'dan söylüyorum eğer bana terbiyesizlik veya saygısızlık yapılırsa ben küfürü basarım sen daha 5 yıldır sanaldansın ben 2008'den beri hack alemindeyim senin bilmediğin sitelere girip çıktım ben. Senin o hacklendi dediğin site daha açılmadan önce hacklenen bir site anladın mı kardeş, tekrar söylüyorum akıllı konuş biraz yoksa küfürü basarım sana.
bak yine küfüre el atıyorsun.
yani ne yapıldıki sen küfüre el atıyorsun?
sana dedigince hiç, zaman sana karşı olamaz bu tabii başkasınada karşı olamaz!
ama benim türkceden anlamım biraz az yaniBozuk Tabii Ama Her Defa Bunu Kafama Vurmaga Ne İhtiyac Vardir ?..
o ki kaldı sanalda olmana yahutta benim olmamaç odada olan dolapdan sorsan kac yıldır burdasın diycekki 80 yıldır ama geregi ne artık atılmalı çöpe..
he bide hacklendi dediyim site acilmadan öncede açılmışdı o zamanda basmışdılar bro siteye.
tabii bi defa yok bir kac defa indexlendi o site forum bolumu sayfa bölumude bunu diyorum ben :)

Son düzenleme:
Karışmak hakkım deil ama heralde gunahini almiyim benim konumda yaşandi bu olay ama insanlara biraz ne var gene ne diyosun tarzında demek istiyorsun gibi geliyor demekki konusman boyle herkezin birbirine saygi gostermesi lazim gerek yok kavgaya burada ülkemizi koruyoruz allahin izniyle ins destek cikalim birbirimize pazar gunune girdik yarin kandil herkezin rebbulevvel ayi mubarek olsun hayirli akşamlar rahatsiz ettiysem kusuruma bakmayin

Karışmak hakkım deil ama heralde gunahini almiyim benim konumda yaşandi bu olay ama insanlara biraz ne var gene ne diyosun tarzında demek istiyorsun gibi geliyor demekki konusman boyle herkezin birbirine saygi gostermesi lazim gerek yok kavgaya burada ülkemizi koruyoruz allahin izniyle ins destek cikalim birbirimize pazar gunune girdik yarin kandil herkezin rebbulevvel ayi mubarek olsun hayirli akşamlar rahatsiz ettiysem kusuruma bakmayin
Yok Kardeş Saqolasın Herşey İçin.
Zaten Sen Yada Başkası Olacaka Çare Yoktur :)

Cöplugu karistirirken denk geldim taleh gomutanim nerdesiniz ozlettin kendini lamer gomtanimmmm yaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrdim edin beyler bulalim talehi #talehkayip #taleh erede #bytalehgomtan

133,555Konular
3,282,718Mesajlar
319,208Kullanıcılar
webderderSon Üye
Üst Alt