Spy HackerZ Glitch Tasarım // İnjector (1 Viewer)

Fikir ve Görüşlerinize Açığım ..

Fikir ve Görüşlerinize Açığım ..
WwELN.jpg

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Fikir güzel hayal ettiğin şeyi az çok anlayabiliyorum hayal gücün iyi buda grafik konusunda iyi yerlere gelebileceğinin bir işareti yalnız ben hayal kurduğun şeyi tam olarak grafiğe dökemediğini düşünüyorum yazı tipide pek hoşuma gitmedi benim önerim yazı tipini değiştirmen ve spyhackerz ı alt alta değil düz yazman ve ışık efektini biraz daha çoğaltırsan yazının altından ve üstünden şerit halinde ışınlar geçebilir.

Emeğine sağlık yeni çalışmalarını bekliyor olacağım.

Fikir güzel hayal ettiğin şeyi az çok anlayabiliyorum hayal gücün iyi buda grafik konusunda iyi yerlere gelebileceğinin bir işareti yalnız ben hayal kurduğun şeyi tam olarak grafiğe dökemediğini düşünüyorum yazı tipide pek hoşuma gitmedi benim önerim yazı tipini değiştirmen ve spyhackerz ı alt alta değil düz yazman ve ışık efektini biraz daha çoğaltırsan yazının altından ve üstünden şerit halinde ışınlar geçebilir.

Emeğine sağlık yeni çalışmalarını bekliyor olacağım.
teşekkürler amatör olarak ilgileniyorum grafik tasarımla yorumunuz için teşekkürler dikkate alacağım...

Ne zaman hazır psdyi editleyip ben yaptım diye sunacaksınız. Videoyu (psd) paylaşın da bilmeyenler de faydalansın bari,

Users who are viewing this thread

133,161Konular
3,282,520Mesajlar
319,376Kullanıcılar
zonsigma3169Son Üye
Üst Alt