4 ay kalmıs 5. sene olmasına ^^
6 sene olmuş 😅Üyeliğiniz 5 Seneyi doldurmuş ise ve rütbeniz hala kıdemli ve altında kaldıysa bu konuya mesaj atın , profilinize verified verilecek ayrıca rank atlatılacaktır
benim 4 yıl herhalde olur mu?Üyeliğiniz 5 Seneyi doldurmuş ise ve rütbeniz hala kıdemli ve altında kaldıysa bu konuya mesaj atın , profilinize verified verilecek ayrıca rank atlatılacaktır
vay be 5 seneyi geçmişÜyeliğiniz 5 Seneyi doldurmuş ise ve rütbeniz hala kıdemli ve altında kaldıysa bu konuya mesaj atın , profilinize verified verilecek ayrıca rank atlatılacaktır
6 yıl olmuş beÜyeliğiniz 5 Seneyi doldurmuş ise ve rütbeniz hala kıdemli ve altında kaldıysa bu konuya mesaj atın , profilinize verified verilecek ayrıca rank atlatılacaktır
vay emrem hoşgeldin5. Üye’yi kabul ediyor musunuz?
hoşgeldin 8 sene olmuş be2018'den buradayım
Üyeliğiniz 5 Seneyi doldurmuş ise ve rütbeniz hala kıdemli ve altında kaldıysa bu konuya mesaj atın , profilinize verified verilecek ayrıca rank atlatılacaktır
Seni nerden taniorum be broÇok oldu harbiden
Sen hangi rubinsin tanionmu benikaç sene oldu bilmiyorum ama çok sene oldu
tanımammı amk dkklsdjhlsdfh blind napıyo yaşıyomuSen hangi rubinsin tanionmu beni
blindle en son 2 3 sene once konustum la firat napio asil .dd tg den yaz banatanımammı amk dkklsdjhlsdfh blind napıyo yaşıyomu
mayısta 5 yıl olucak ama olmazmıÜyeliğiniz 5 Seneyi doldurmuş ise ve rütbeniz hala kıdemli ve altında kaldıysa bu konuya mesaj atın , profilinize verified verilecek ayrıca rank atlatılacaktır
üçün beşin hesabını yapmıcammayısta 5 yıl olucak ama olmazmı
oldu.bence banada bir rütbe atlatması yapılması gerekÜyeliğiniz 5 Seneyi doldurmuş ise ve rütbeniz hala kıdemli ve altında kaldıysa bu konuya mesaj atın , profilinize verified verilecek ayrıca rank atlatılacaktır