Spychat rezilliği

Merhabalar yetkili ağabeylere sesleniyorm, eskiden adam akıllı sohbetler edilir işi olan işini yapar eğlenir vakit yer giderdi, şimdi bakıyorum çoluk çocuk dolmuş +18...

Merhabalar yetkili ağabeylere sesleniyorm,
eskiden adam akıllı sohbetler edilir işi olan işini yapar eğlenir vakit yer giderdi, şimdi bakıyorum çoluk çocuk dolmuş +18 konulardan başka bi b0k dönmüyor chatte ayıptır ağa insan nerde ne diyeceğini bilir biraz.

yorumlarda okuma kardeşim falan filan diyenler olucaksa çıksın direk bu konudan, arada kaynarsınız.

bu konuda sınırlamalar gelmesini öneriyorum/talep ve arz ediyorum. iyi forumlar.

Kendince haklısın dostum ancak SpyChat'in olayı bu, insanlar birbirlerinin anasına bacısına sövmeden eğleniyor 31 diyip gülüyorlarsa dalgasına çoğu yeri geldiğinde ciddi olabilen insanlar. Çok kasma yani, iyi forumlar.

Bence de haklisın dostum insanlar tanımadığı kişilere karşı bile göte şaplak samimiyetinde davranıyo geçen biri Parz yok seni şöyle kemirirm şöyle yalarım vs. diyordu burdan ona sesleniyorum bre yrrk sen kimsinde beni kemiricen

Son olarak Tr server da eli cebinde insan sayısı oldukça fzla olduğundan bu tarz muhabbetlere alışmanı ve aldırış etmemeni öneririm he yok benim seküler ruhum daha fzlasını kaldıramaz diyorsan chatte elle sayilabilicek kadar azda olsa durması gereken yeri bilen kişilerde var onlarla arkadaşlık kurmanı ve mümkünse gece 12den sonra chatte bulunmanı öneririm. İyi forumlar...

spychat:

randomisimişte: sa
...
(iki arkadaş dışında kimsenin bilmediği bir konu hakkında konuşma)
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

ben bundan başka bir şey görmüyom

Son olarak Tr server da eli cebinde insan sayısı oldukça fzla olduğundan bu tarz muhabbetlere alışmanı ve aldırış etmemeni öneririm he yok benim seküler ruhum daha fzlasını kaldıramaz diyorsan chatte elle sayilabilicek kadar azda olsa durması gereken yeri bilen kişilerde var onlarla arkadaşlık kurmanı ve mümkünse gece 12den sonra chatte bulunmanı öneririm. İyi forumlar...
yok knka alışılmamaktan degil ya sıkıyor yani anladın mı salaksaçma muhabbetler yoksa kaldıramayacak bi durum yok

eskiden adam akıllı sohbetler edilir işi olan işini yapar eğlenir vakit yer giderdi, şimdi bakıyorum çoluk çocuk dolmuş +18 konulardan başka bi b0k dönmüyor chatte ayıptır ağa insan nerde ne diyeceğini bilir biraz.

yorumlarda okuma kardeşim falan filan diyenler olucaksa çıksın direk bu konudan, arada kaynarsınız.

bu konuda sınırlamalar gelmesini öneriyorum/talep ve arz ediyorum. iyi forumlar.
Katılıyorum, bence chat olayı ana sayfada olmasın, siteyi acaip yavaşlatıyor, spyhackerz sitesi zırt pırt hata verip duruyor!!!

Benim gibi yap hiç girme chate.

131,729Konular
3,270,762Mesajlar
316,023Kullanıcılar
pristonSon Üye
Üst Alt