SpyHackerz Ailesi Baksın

S.a Dostlar Ve Düşmanlar. Aslında Düşmanlara Selam Vermemin Sabepi Böyle Dosdtumuz Vardiysa Düşman Olmasa Dostumuzun Kim Olduğunu Bilmeyec eyiz Dimi ? O Yüzden Selam Vermek...

S.a Dostlar Ve Düşmanlar.
Aslında Düşmanlara Selam Vermemin Sabepi Böyle Dosdtumuz Vardiysa Düşman Olmasa Dostumuzun Kim Olduğunu Bilmeyec eyiz Dimi ? O Yüzden Selam Vermek Düşer onlarda Bencede...

Ben Dj_Taleh

Neyse Uzatmiyalım.
Ben Bi Aralar Buralarda Olmadım Her Kes Bilir.
Bu Aralarda Bazıları Benim Adımdan Bazı İşler Çevirmiş
Yani Turk Sitelerini Heyklemişler.
Bu Tabii Her Kes Biliyorki Bende Heyklerim Uyari Amaçlı vs vs Yada Anlamazsa Basarım Giderim İndeximi...

Ama Asla Ben İnsanın İrkına Milliyetine Kufur Yapmam Helebi Kendi Milletim Ola Yani Türk Azeri Fark Etmez Benim İçin..

Evet Bende Yarin İçin Yapa Bilirim Dimi Bi Tr Site Bulup Spy Adindan Küfür Yaparım Ama Herkes İyi Tanirda Spy Ailesini ki Böyle Şeyler Yapmaz Kimse...

Daha Sonra H4X0R.TR Bana Ban Vermiş Söylemişki Ben Allahı Sövmüşüm.
Estagfurullah Kim Onu Yapmişsa Allahin Laneti Onun Yüzerinde Daim Olsun..
Yani İnsan Bu Kadarmı Aciz Olsuniki Şunu Yapsın

Benim Facemi Kapattilar Spyde olmadigim Üzere Yani Hepsini Aldilar Ama Yinede Ayakdayız

Her Kes İcratımızı Bilir. Egerki Bi Kusurum Vardıysa ALLAH Hatrına Affedesiniz Yani Vardıysada Çok Çok Özür Dilerim Ama Kimlerki Bunu Yaptı Bi Gün Bedelini Vercek Fark Etmez Spyda Oldum olmadım Konu Benim Üzerime Atılmış En Çoku Yani...

Yine Özürler Dilerim Dostlar....

27 yaşındayım 3 sene içeride kaldım diyen bebe nin lafına kim inansın ?

Sen once buraya veda konusu actin, burda lafi yiyince gittin hackledigin siteye hincini oraya yazabildin.

Yaşında 15-16 hani 27 deil

o zaman heyk aleminde bile yoktun ? ondan olabilirmi dümenci

131,918Konular
3,272,624Mesajlar
316,557Kullanıcılar
Üst Alt