SpyHackerZ Banner (1 Viewer)

İsmimi yazmadım, dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz :)

Şaka şaka rütbeler çok iyi zaten, bak biz r10'dan güya profesyonel birine tasarlattık bombok yapmıştı yani insanda bikere hayal gücü olacak, hazır imajlara yazı yazmak ile tasarımcı olunmuyor.
Abi beğendin mi beğenmedin mi anlayamadım skfowofkerk. Bi övdün bi gömdün gibi ama hayırlısı .d

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Abi beğendin mi beğenmedin mi anlayamadım skfowofkerk. Bi övdün bi gömdün gibi ama hayırlısı .d

Beğendim, benim demek istediğim bir tasarımcının hayal gücü olmalı, yetenek dedikleri şey aslında hayal gücünden faydalanabilmektir. Daha önce bitane işe yaramaz tasarımcıya icon yaptırdıkta bombok birşeyler yapmıştı.

Beğendim, benim demek istediğim bir tasarımcının hayal gücü olmalı, yetenek dedikleri şey aslında hayal gücünden faydalanabilmektir. Daha önce bitane işe yaramaz tasarımcıya icon yaptırdıkta bombok birşeyler yapmıştı.
Anladim abi. Beğendiysen ne mutlu bana, ben de bu işleri çok uzun zamandır yapmıyorum ama elimden geleni deniyorum. En iyisi olmak için çabalıyorum

Knk yazı opaklığını 20 ye falan indirsen yazının görünüşü daha iyi olurmuş :D :D eline sağlık 👍

Son düzenleme:
  • Haha
Tepkiler: rus

Users who are viewing this thread

133,344Konular
3,282,861Mesajlar
319,356Kullanıcılar
lmmdddd1212Son Üye
Üst Alt