SPYHACKERZ BEKLENEN İNDEX ! (1 Viewer)

Alt yapı olarak AYT ninkinden farklı olduğunu işten biraz anlayan adam anlar. Ancak çoluk çocuk basar buraları indeximizi kullanıyorsunuz diye..
Zamanında benim yaptığım indexxi gelip ayyıldız tim'mi gelip sorgulıcak gerekirse bütün javascribini yeniden yazarım benzerini yine sokarım bi bok yapamazlar çok çok mailli şuan'da 51.alayda umurbey denen bi eski arkadaşta javascribini değiştirir bütün projesi bende sıfırdan yaparım.

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
BU Ayt den alıntı değildir bizzar umurbeye kendi yaptığım indexdir yeni indexim bitince paylaşacağım bu indexxi normal şartlarda 1 günden önce bitirilmez daha ayt lafı geçecekse ben index sefasını rafa kaldıracağım okadar emek sarfediyorum sizin için karşılıksız ben şuana kadar 1 kişiden özel herhangi birşey istemedim yazmadım lütfen saygı duyalım okadar kişiye sırf spyhackerz ailesinden diye tasarım yapıyorum zamanımı heba ettiğim anlamına gelmiyor fakat zevk alarak bu işi yapıyorum aytden çok zorluk sıkıntılar yaşadığım için buradayım bundan sonra ayt yok o faslı geçelim aytye zamanında yaptığım tasarımları görseniz keşke beni daha iyi anlarsınız girip aytye thekoswog yazmanız yeterli lütfen birdaha bu fetöcü aytyi yazmıyalım konusunu açmayalım yaptığım tasarımların hiçbiri aytden alıntı değil bizzat aytye yaptığım indextir.

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl

Users who are viewing this thread

133,288Konular
3,282,482Mesajlar
319,242Kullanıcılar
SUMUKLU3169Son Üye
Üst Alt