-
Emilyano Zapota
Since 2011 Yanıma Aldım Kendimi 🇹🇷
primci ibnenin tekiyim
Moderatörün son düzenlenenleri:
primci ibnenin tekiyim
helalSelam Dostlar Dün Gece İndex Bastığım Rum Kesimine Ait Sitenin Haberİ Yayınlandı
[Gizli içerik]
[Gizli içerik]
[Gizli içerik]
HelalSelam Dostlar Dün Gece İndex Bastığım Rum Kesimine Ait Sitenin Haberİ Yayınlandı
[Gizli içerik]
[Gizli içerik]
[Gizli içerik]
HER ZAMAN VE HER DAİM EL PATRONHelal sana zapo yüce ismimizi heryere göklere çıkarıyorsun.
HelalSelam Dostlar Dün Gece İndex Bastığım Rum Kesimine Ait Sitenin Haberİ Yayınlandı
[Gizli içerik]
[Gizli içerik]
[Gizli içerik]
EWYSelam Dostlar Dün Gece İndex Bastığım Rum Kesimine Ait Sitenin Haberİ Yayınlandı
[Gizli içerik]
[Gizli içerik]
[Gizli içerik]
kaç saniye sürmüştü 3 müsen yaparsın kral botnet ile kanal d yi kapattığın günü biliyorumda sen ayrı bir güneş sistemisin ışığınla aydınlattın bizi![]()
Helal olsun sanaSelam Dostlar Dün Gece İndex Bastığım Rum Kesimine Ait Sitenin Haberİ Yayınlandı
[Gizli içerik]
[Gizli içerik]
[Gizli içerik]
TeşekkürlerSelam Dostlar Dün Gece İndex Bastığım Rum Kesimine Ait Sitenin Haberİ Yayınlandı
[Gizli içerik]
[Gizli içerik]
[Gizli içerik]
Selam Dostlar Dün Gece İndex Bastığım Rum Kesimine Ait Sitenin Haberİ Yayınlandı
[Gizli içerik]
[Gizli içerik]
[Gizli içerik]
Helal olsun
Ben de haberlerden gördüm tebriklerSelam Dostlar Dün Gece İndex Bastığım Rum Kesimine Ait Sitenin Haberİ Yayınlandı
[Gizli içerik]
[Gizli içerik]
[Gizli içerik]
Selam Dostlar Dün Gece İndex Bastığım Rum Kesimine Ait Sitenin Haberİ Yayınlandı
[Gizli içerik]
[Gizli içerik]
[Gizli içerik]