-
Lost
Yaşayan Forum Efsanesi
@Anarchosa Reis yokmu bi cs 1.6 turnuvamız ?![]()
Spyhackerz League of Legends Turnuvasına Hoşgeldiniz !
Son zamanlarda spyhackerz'ın vazgeçilmezi haline gelen League of Legends veyahut benzeri oyunlar hakkında bir etkinlik yapmak istedik.
Böylelikle hem birbirimize olan grup içi bağlılığımız artacaktır hemde keyifli zamanlar geçirmiş olacağız. Her defasında diğer hack platformlarından farklı olduğumuzu bir kez daha göstermek için farklı türden etkinlikler başlatıyoruz.
Nasıl bir turnuva olacak ?
Dileyen istediği gibi kendi takımını oluşturabilecek (Forum içerisindeki üyelerle) kaç takım olacaksa turnuva sayısı o kadar artıcak. Takım isimleri belirlenecek ve hangi takımlar birbiriyle karşılaşacağı rastgele bir şekilde random olarak seçilecek.. Maçı kazanan takım bir üst tura geçecek. Takımlar en az 3 kişi olmak şartıyla istenilen kişi tarafından oluşturulabilecek..
Turnuva Ödülü !
Aslına bakarsanız bunu size bırakmak istiyorum. Yorumlarda dilediğiniz ödülü belirtin ve yönetim ekibi olarak en olağan ödülü turnuvaya ekleyelim.
Dipnot: Takım arkadaşınızı iyi seçin ve güzel oynadığından emin olunşahsen benim takımım @Nobody ve @Lamb olacak.
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
şahsen benim takımım