Merhaba,Spyhackerz Web sitesinde Google dan Giren Üyelerimiz İçin Bir Uygulama Geliştirilmeli Diye Düşünüyorum. Bu Mümkün Olabilirmi? [ Sayın Üyeler Adminlerimizin Dikkat...
Knk Bence mantıklı Fikir Mobil Uygulama GeliştirmekBen yapmıştım ama 1 hafta ban yedim aq. Konum silinmişti
Knk Bence mantıklı Fikir Mobil Uygulama Geliştirmek
yapılacaksa yönetim veya güvenilir kişiler tarafından yapılır büyük ihtimal zaten çünkü log tutmayacağı vs ne malum ya da başka şeyler işte. foruma gelmişsin ilk konun spyhackerz mobil uygulaması? nasıl karşılanmasını bekliyordunBen yapmıştım ama 1 hafta ban yedim aq. Konum silinmişti
Abi İlla Google Play den Olması Zorunlu Değilki Link Yaparsanız Sitenin Bir yerine Koyarsınız Efsane OlurMaliyetli iş olur bayağı mobil uygulama yapması kolay bir iş değil. Belki 100 bin üyeden sonra yapılır.
Uygulama oyuın vesaire yapan arkadaşlar varMaliyetli iş olur bayağı mobil uygulama yapması kolay bir iş değil. Belki 100 bin üyeden sonra yapılır.
Forumda önceki hesaplarım kapandığı için yeni hesap açtım ve paylaştım. Zaten profesyonel fln demedim değildi de. Zaten kod kullanarak yapmadım. Mobiroaller üzerinden yaptım. Bilmeden araştıralım 😊yapılacaksa yönetim veya güvenilir kişiler tarafından yapılır büyük ihtimal zaten çünkü log tutmayacağı vs ne malum ya da başka şeyler işte. foruma gelmişsin ilk konun spyhackerz mobil uygulaması? nasıl karşılanmasını bekliyordun
goodMerhaba,Spyhackerz Web sitesinde Google dan Giren Üyelerimiz İçin Bir Uygulama Geliştirilmeli Diye Düşünüyorum. Bu Mümkün Olabilirmi?
[ Sayın Üyeler Adminlerimizin Dikkat Çekmesi İçin Destek Olursanız Mutlu Olurum]