SPYHACKERZ MUSA HAKKINDA BEN KOSWOG

Şimdi detaylı şöyle bir açıklama yapayım bazı insanların galyanına ve sizden ah almış bazıları yanıma gelerek bana ağladı diyelim onun üzerine spyhackerz'a çapulcu dedim bunun...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdi detaylı şöyle bir açıklama yapayım bazı insanların galyanına ve sizden ah almış bazıları yanıma gelerek bana ağladı diyelim onun üzerine spyhackerz'a çapulcu dedim bunun için özrümü dilerim Paşa gibi çünkü o kişilerin siniri birkaç kişiyeydi.

MKA7 Musaya Gelirsek Aramızda büyük dostluk vardı doğru. Onun bana benim onada verdiğim şeyler var,İşleri olduğunu bilmiyordum 2 gün böyle sallma moduna girdi beni beğenmedi bazı yaptığım şeyleri böyle bir an vardır birden bire patlar o bir kelime kullandı sinirlendim Annesine küfür ettim (bir anlık sinirle) bana yakışmaz kimseye yakışmaz dediği gibi anne kutsaldır. Annesine küfür ettiğim için özür diliyorum paşalar gibi doğru olanda bu adam gibi gelip özrümüzü dilemek bu konu altınada hadi yavrum böle köpek olacaksın felan yazmayın gelip insan gibi özrü dilemek bir erdemliktir bunu belirtiyeyim.

Mec ****** Kardeşim senin hakkında atıp tutmadım senin hakkında ana avrat katıp zihniyetsiz küfür edecek kişi değilim eğer senin hakkında küfür ettiysem özür diliyorum kardeşim.Ben gerekli kişilerede yazdım ve okadar kişiyede karşılıksız o tasarımları yaptım keşke beğenmediğini bana söyleseydin boşu boşuna uğraşmazdım neyse ben gerekeni yazdım anımsayan anımsar anımsamayan anımsamaz ben insan gibi gelip gerekeni yazdım.

Ben affedici bir insan değilim yaptığı hatada affedilecek türden değil benim için ama rahatsız olduğun için ve özür dilemeyi bildiğin için senin bilgilerini ifşa ettiğim mesajı düzeltip siliyorum. Gerisi @Mectruy ve diğer yönetimdeki arkadaşlara kalmıştır.

gene bişey anlamadım amk ne uzun uzun yazıyorsun mka7nin annesine kufrettim şimdide özür diliyorum desene kısaca xd

@Mectruy abiş altın kalpli bir insandır. Eminim özrünü kabul edecektir.
Eğer burda devam etme gibi bir düşüncen varsa, herkese ikinci bir şans verilmesinden taraftarım.

Amınakoyim gardaş forum kimlere kalmış Tolank1,H4xor,Reffkok,AKI,BlackDewil nerdeler aq bunlar

"Gitti ağalar paşalar, kellere kaldı köşeler."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,774Konular
3,271,252Mesajlar
316,157Kullanıcılar
Üst Alt