Önemli Spyhackerz Rütbe Şeması

Evet rütbeleri açıklayalım, hep sorulan birşeydi, rütbelendirme sistemi değiştikçe konu güncellenir

Owner = Sitenin kurucusunun aldığı rütbe, süper admin tarzı birşey. Forum yönetimine karışmaz sadece devamlılığı sağlamak , sistem iyleştirmeleri , ve geliştirmeleri ile meşguldür. Forumu yönetmez.

Senator = Admindir, diğer adminlerden tek farkı ise forum içi olaylar ile fazla ilgilenmez spyhackerz dışarıya karşı temsil eder en önde, ve stratejik olayların içinde yer alır.

Administrator = Forumun genel yöneticisi, patronu patronları denir.

Co - Admin = forum Yönetim kadar yetkileri olan, bazı durumlarda üst yönetime danışması gereken yönetici.

Moderator = Sadece konu ve üyelerin durumlarını denetleyen yetkili kişiler.

Major = Kendini geliştirmiş üyeler , Foruma emeği çok olanlar ,çok eski kıdemli üyeler , bunlardan birisi sebebiyle bu rütbeye çıkarlar, forumda bazı avantajları vardır.

Kıdemli üye = Foruma alışmış kişilere verilen rütbe

Üst tabaka = Foruma katkı vermeye başlamış üye grubu

Üye = bi si*ke derman olmayan, forumdaki yetkisi %1 civarlarında , varla yok arasında itilip kakılan üye grubu, genelde konuşmaya bile hakları yoktur, cevap bile yazamazlar çoğu kez, tam bir sefil
Ben şimdi bi s*ke yaramıyor muyum

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
@Mectruy Abi eskiden masterdık majora nasıl düştüm ya çee çee
Kamu Spotu
Beyler Bayanlar Rank Major Olsanız Yeter İçerikleri Adam Akıllı Görseniz Yeter Rank İçin Kendinizi Satmayın

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
132,335Konular
3,279,104Mesajlar
317,433Kullanıcılar
Berat babaSon Üye
Üst Alt