spyhackerz sifre paylasiyor

benim spydaki sifremle wp sifrem ayniydi ve bu forumdan baska foruma o sifreyi koymamistim birisi gidip sifreyi vermis veren arkadas sana sesleniyorum bu nasil forum aq sifre...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
benim spydaki sifremle wp sifrem ayniydi ve bu forumdan baska foruma o sifreyi koymamistim birisi gidip sifreyi vermis veren arkadas sana sesleniyorum bu nasil forum aq sifre paylasiyosunuz

Kardeşim sen nesin ki spy da senin şifren paylaşılsın hemen forumu kötülüyosunuz fırsat geçti elinize ya hemen kullanın

Forum içerisinde üyelerin şifrelerini görebilen tek yetkili forum kurucusu @Mectruy 'dir. SSL bağlantısı 443. Portuna bağlıdır ve tüm bilgileriniz şifrelenir. Eğer bir şikayetiniz varsa yetkili kişilere özelden mesaj atın. Şifrelerinizi korumayı bilmiyorsanız, hacki mecki bırakın.
Birdaha da böyle konu açma..

Seni tanımıyoruz bile, senin şifreni vermedik, ama sen yarım aklınla karar verip direkt olarak " spyhackerz şifre paylaşıyor " diye konu açtıysan çeyrek akıllı olmalısın. Birşey soracağım DARKO kimdir ? mühim birimisin ? bizle bir ilgisi yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,788Konular
3,271,351Mesajlar
316,183Kullanıcılar
Üst Alt