Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
benim spydaki sifremle wp sifrem ayniydi ve bu forumdan baska foruma o sifreyi koymamistim birisi gidip sifreyi vermis veren arkadas sana sesleniyorum bu nasil forum aq sifre...
benim spydaki sifremle wp sifrem ayniydi ve bu forumdan baska foruma o sifreyi koymamistim birisi gidip sifreyi vermis veren arkadas sana sesleniyorum bu nasil forum aq sifre paylasiyosunuz
Forum içerisinde üyelerin şifrelerini görebilen tek yetkili forum kurucusu @Mectruy 'dir. SSL bağlantısı 443. Portuna bağlıdır ve tüm bilgileriniz şifrelenir. Eğer bir şikayetiniz varsa yetkili kişilere özelden mesaj atın. Şifrelerinizi korumayı bilmiyorsanız, hacki mecki bırakın.
Birdaha da böyle konu açma..
Seni tanımıyoruz bile, senin şifreni vermedik, ama sen yarım aklınla karar verip direkt olarak " spyhackerz şifre paylaşıyor " diye konu açtıysan çeyrek akıllı olmalısın. Birşey soracağım DARKO kimdir ? mühim birimisin ? bizle bir ilgisi yok.
Yasal Uyarı: spyhackerz.org, 5651 sayılı Kanun kapsamında “Yer Sağlayıcı”dır. Sitedeki içerikler, X, Instagram ve Facebook’ta olduğu gibi, ön onay olmadan tamamen kullanıcılar tarafından paylaşılır. Bu nedenle spyhackerz.org, kullanıcı içeriklerini veya hukuka aykırı paylaşımları izlemek, denetlemek ve araştırmakla yükümlü değildir. Site bünyesinde herhangi bir “saldırı ekibi” bulunmamaktadır ve Türkiye’deki internet sitelerine yönelik zararlı faaliyet yürütülmez. SPYHACKERZ, üyelerin bireysel olarak gerçekleştirdiği hacking içerikli forum faaliyetlerinden sorumlu değildir. spyhackerz.org adı kullanılarak bir saldırı yapılması halinde tüm sorumluluk yalnızca ilgili üyeye aittir.