SPYHACKERZ - Skype Grubu !

Anarchosa
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet beyler eski grubun en son mesaj atanı RimPalace kardeşimiz çee

8 Ağustos 2017 Salı

SHG, 20:30
sea beyler

bugün dükkana adam geldi bir şeyler çıkartcakmış yazıcıdan baktım usbde natro.txt var adam arkasını döndü kopyala yapıştır gittikten sonra girdim adamde xeon e5li sunucu var ayda 74$ veriyo

neler yapabilirim :D

Evet beyler eski grubun en son mesaj atanı RimPalace kardeşimiz çee

8 Ağustos 2017 Salı

SHG, 20:30
sea beyler

bugün dükkana adam geldi bir şeyler çıkartcakmış yazıcıdan baktım usbde natro.txt var adam arkasını döndü kopyala yapıştır gittikten sonra girdim adamde xeon e5li sunucu var ayda 74$ veriyo

neler yapabilirim :D
Sat gitsin koy amına koy koy koy

Bu Punish3r orospu çocuğu kim ya çok ciddi söylüyorum kim bu amk döl israfı kendini anonim olarak saklayan bir sike kılıf olamayan babası tarafından bile reddedilen orospu çocuğu amk etkisiz elemanı nerden geldi bu anası ı siktiğiminin çocuğu bu foruma

Bu Punish3r orospu **Küfürbaz** kim ya çok ciddi söylüyorum kim bu amk döl israfı kendini anonim olarak saklayan bir sike kılıf olamayan babası tarafından bile reddedilen orospu **Küfürbaz** amk etkisiz elemanı nerden geldi bu anası ı siktiğiminin **Küfürbaz** bu foruma
puahuahuahauhauhuh ulan musa yerlere yattım amk :D

Kim bu annesine metro istasyonunda saksafon çaldırdığımınun çocuğu, hadi. Bu kadar lafı ciddiye almayıp kendini gizle bakalım maske arkasına saklanan tipsiz orospu çocuğu seni

punisherin kim olduğun ekmek çarpsınki bilmiyorum, sordum söylemedi ama demokratik olarak forumda takılıyor hepsi bu.

Yeni tema ile foruma chat eklentisi getirilebilir. İmt'deki gibi mec'in parası yetmezse destek çıkılır çee

tamam chat eklentisini sen al çee

Son karar , beyler skype grubu olayını askıya alalım şimdilik, chat eklentisi kuracağız buraya daha iyi olacak.

8786a.jpg

Benden 50 lira çalışır çee

başkan basit bi grup için yalan söyleyecek değilim katkısı yok zaten bana yalan söylememinde hiç konuşmadım mı ben aq grubunda neden kimse hatırlamıyor .d
Bilmem de sen çok konusmuyodun zaten akı gokboru worhless baya konusuyodu @FataLworm (Emre abiydi herhalde) sadece bunlar konusuyordu bende sonradan geldım.Worthless ile hedef fılan yaparken bende kaynastım :D bu arada ben Fl0ry

Bilmem de sen çok konusmuyodun zaten akı gokboru worhless baya konusuyodu @FataLworm (Emre abiydi herhalde) sadece bunlar konusuyordu bende sonradan geldım.Worthless ile hedef fılan yaparken bende kaynastım :D bu arada ben Fl0ry
he anladm ben fazla yazmıyordum evet,açıkcası anlamadığım şeyler konuşuluyordu benim tek yaptığım burut forstu o zamanlar .d şimdide çok ilerlemedim ayt selam buruta devam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,900Konular
3,272,401Mesajlar
316,498Kullanıcılar
tvxdevSon Üye
Üst Alt