Spyhackerz Skype veya İRC Grubu Tanışma Faslı İçin.

Arkadaşlar baktığım da foruma ya ben bulamadım yada eksikti bu yani. Bütün yeni arkadaşlar ve hackerlığa yeni başlayanlar için bir grup kuralım skype de herkes birbirini...

Arkadaşlar baktığım da foruma ya ben bulamadım yada eksikti bu yani. Bütün yeni arkadaşlar ve hackerlığa yeni başlayanlar için bir grup kuralım skype de herkes birbirini eklesin yardımlaşma ve dayanışma için. birbirimize yardımcı oluruz hem takıldığımız yerlerde daha çabuk çözümler üretir ve yabancı saldırılara beraberce saldırır daha etkili oluruz

hemde index'ler de isimlerimiz geçer. genel güzel bir index hazırlayalım ve o index'i kullanıp israil amerikan sitelerine o index ile isim atıp damga vuralım isterim.

sizde aynı düşünce'deyseniz yeni ve eski arkadaşlar üstatlar bu işin piri olan üstat'larımız da bize orada yardımcı olurlar.

yada ne bilim irc falan açsın Mectury üstadımız veya anlayan bir üstadımız orada toplanalım.

birbirimizi hem tanımış hemde yardımcı olup arkadaşlıklar edinmiş oluruz ..

sizce de haksız'mıyım ? :)

Not : Türkçe kelime ve yazış hatalarım oluyorsa affola arkadaşlar :)

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Güzel düşünmüşsün kardeş zaten bizim hem imhatimi.org hemde spyhackerz.com olarak hem skype hemde whatsapp guruplarımız var onun dışında spy ekibi ile kapalı kapılar ardında bir kategoromizde var ama yeni gelen arkadaşlar ile de tanışmak ve yardımlaşmak için olabilir...

Güzel düşünmüşsün kardeş zaten bizim hem imhatimi.org hemde spyhackerz.com olarak hem skype hemde whatsapp guruplarımız var onun dışında spy ekibi ile kapalı kapılar ardında bir kategoromizde var ama yeni gelen arkadaşlar ile de tanışmak ve yardımlaşmak için olabilir...

ekledim ikinizide diğer arkadaşlarda zamanla bırakır skype adreslerini eklerim. valla o gruplara bende girmek isterim "eL-CeWaD" mümkünse :D

131,946Konular
3,273,069Mesajlar
316,640Kullanıcılar
scosgunSon Üye
Üst Alt