spyhackerz tarayıcı (1 Viewer)

merhaba gençler hacktools yapımına başladım da biraz acemiyiz gene yaptığım işe yarar şeyleri sizlerle paylaşıyorum . bu toolum açık tarayıcı bir tool şahsen bende işe yaradı...

merhaba gençler hacktools yapımına başladım da biraz acemiyiz gene yaptığım işe yarar şeyleri sizlerle paylaşıyorum .
bu toolum açık tarayıcı bir tool şahsen bende işe yaradı umarım sizde de yarar :)
cmd ile açınız toolu yoksa python ile açtığınızda açar açmaz kapanıyor nedenini bilmiyorum :)
kullanımı toolda mevcut açar açmaz görürsünüz zaten
rar pass : whybanned
indir

Son düzenleme:
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Gzy0N2.jpg

Nasil kodlamişşin dicemde sanki biyerlerden toplamişşin gibi geldi kodlar,, Kendin bile ne işe yaradagini bilmiyorsun tools'sun Rar dosyasinda md5 cracker yaziyor kodlara bakıyorum karışık :D

bence yayınladığın tüm tools ve araçlar sana ait değil , pastebin gibi yerlerden bulup coded by whbanned yazıyorsun , ne olduğunu tam olarak bilmiyorsun , bence böyle yapmak pek iyi değil çünki birisi yazılım hakkında bilgi istediğinde cevap veremessin.

Yanıt yazmak için giriş yapmalısınız
Forum özelliklerini kullanmak ve Level 2 üyelik satın almak için hesabınıza giriş yapın.

Users who are viewing this thread

133,162Konular
3,282,537Mesajlar
319,382Kullanıcılar
Üst Alt