Spyhackerz ve diğer hack grupları

Merhaba. Bu forumda dikkat ettim ki "burayı ayt mi sandın" "ayt yan binada" gibi özellikle ayt'den daha üstün olduğunuzu belirtiyorsunuz. TürkHackTeam ve Ayyıldız kadar isminiz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba. Bu forumda dikkat ettim ki "burayı ayt mi sandın" "ayt yan binada" gibi özellikle ayt'den daha üstün olduğunuzu belirtiyorsunuz. TürkHackTeam ve Ayyıldız kadar isminiz duyulmadı. Ben senelerdir ayyıldız ve tht'yi bilirim. Spyhackerz'in ismini bile daha yeni gördüm. Şu ana kadar kimse sizden sözetmedi. Mesela ayt'yi youtubede, haberlerde görüyorum. THT'yi de youtubede birçok video çeken üyeleri sayesinde tanıdım.
Neden diğer gruplardan daha üstün görüyorsunuz kendinizi

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
yaşın gerçekten 27 mi yoksa 17 mi bilmiyorum sadece birkaç birşey söyleyeceğim eğer sana mantıklı gelirse gelir gelmezsede sen bilirsin.

- Spyhackerz.com adını duymamış olmanın sebebi hacke son 4-5 yıl içinde başlaman nedeniyledir yani henüz yeni olduğunu varsayıyorum , zira bu sitenin kuruluş yılı 2006 dır.

- Sende birgün gerçek bir hacker olursan ayt veya tht de takıldığın için kendinden utanacaksın , şuanda hacker olmadığın için olaya objektif bir göz ile bakamıyorsun ve medya haberlerinden bahsediyorsun yani tek kaynağın medyada çıkan haberler maalesef.

- Haberlere çıkmıyoruz ve bunun için gayret sarfetmiyoruz , ayt nin kurucusunun yaptığı ergenler gibi hergün youtube.com da video yükleyip kimseyede nutuk atmıyoruz , sitelere ddos atıp sitenin trafiği dolduğu için kapanmasını hackledik diye haber yaptırmıyoruz doğrudur

- Hiçbir siyasi partiyi destekleyipde yaltaklanmadığımız doğrudur.

- Bizim misyonumuz internete askercilik oynamak veya fedailik değildir. http://www.spyhackerz.com/hakkimizda.php bu oyunlardan

- exploit sitelerine 5000 usd para ödeyip zeroday exploit satın alıp birkaç twitter hesabını hackleyip gündem olmadığımız doğrudur. (sizin bunlardan haberiniz yoktur)

- Üyelerimizi adminimiz adına zorla mirror kastırmadığımızda doğrudur.

Burda gerçek bilgiler paylaşılır ve gerçek bir yardımlaşma olur , komutancılık askercilik oynanmaz. Senin hayal dünyandaki gibi değil hiçbirşey , nasıl anlatsam bilemedim sana , böyle videolarda gördüğün ağzı peçeli kapanmış sadece gözleri görünen veya venedetta maskeli adamların ekran başında sadece ekrana bakmaları gibi yürümüyor hiçbirşey , öyle fantastik birşey yok ortada , herşey kod zaafiyeti ve tersine mühendislik üzerine kuruludur.

NOT: Ayrıca kimseye üstünlük yaptığımızda yok , ancak ayt ve tht domuzları ikidebir sitemize üye olup üstünlük taslamaya çalıştıkları anda laflarını ağızlarına tıkadığımız için oldukça zorlarına gidiyor ve zamanla bizim için bu iki site eğlence aracına dönüştü zaten.

Son düzenleme:
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
132,188Konular
3,276,346Mesajlar
317,077Kullanıcılar
YAGUXZSSon Üye
Üst Alt