SpyHackerZ Yeni Tema

Anarchosa

Beyler hepimiz biliyoruz ki temamız bayağı eski ve cidden kötü bir tema bu anketi size sunuyorum ki artık kurucuya sesinizi duyurabilin. Hata dolu ve rezil görünüşlü bir script...

Forumun artık teması değişmeli mi ?

• Artık Mectruy paraya kıymalı

Oy: 20 87.0%
  • Şuanki temamız gayet hoş ve stabil

Oy: 3 13.0%

• Kullanılan toplam oy
    23
Beyler hepimiz biliyoruz ki temamız bayağı eski ve cidden kötü bir tema bu anketi size sunuyorum ki artık kurucuya sesinizi duyurabilin. Hata dolu ve rezil görünüşlü bir script ile mi devam etmek istersiniz yoksa hoş ve sade üstelik gayet düzgün çalışan bir tema ile mi ?
Önerilerinizi konu altında belirtebilirsiniz. (Örnek; tema rengi vs uyumu, yeni eklenmesini istediğiniz kategori, aklınızda yeni bir sistem varsa falan filan)

"Mectruy bu konuyu beğenmedi"

Moderatörün son düzenlenenleri:
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Web Hacking ve Korunma Yolları , Uzaktan Kontrol ve Güvenliği , Şifreleme/Kriptografi , Ağ Güvenliği , Exploitler , Mail sızma ve güvenliği , veb tabanlı uygulamalar , Hazır kod bankası , ücretli ücretsiz scriptler , mobil programlama , oyun programlama ,
İşletim ile İlgili Problemler , Grafik ile İlgili Problemler , Algoirtma ile İlgili Problemler , Programlama ile İlgili Problemler , Serverler ile İlgili Problemler , Web Hacking ile İlgili Problemler İşletim sistemleri , gündemedki konular haberler .

Tema işine gelirsek siyah bir tema güzel olabilir .

Kör oluyorum mk beyaz yerine siyah bir şey yapın mk like mk
Aynen siyah ve mavi karışımı bi tema güzel olabilirdi.
Web Hacking ve Korunma Yolları , Uzaktan Kontrol ve Güvenliği , Şifreleme/Kriptografi , Ağ Güvenliği , Exploitler , Mail sızma ve güvenliği , veb tabanlı uygulamalar , Hazır kod bankası , ücretli ücretsiz scriptler , mobil programlama , oyun programlama ,
İşletim ile İlgili Problemler , Grafik ile İlgili Problemler , Algoirtma ile İlgili Problemler , Programlama ile İlgili Problemler , Serverler ile İlgili Problemler , Web Hacking ile İlgili Problemler İşletim sistemleri , gündemedki konular haberler .

Tema işine gelirsek siyah bir tema güzel olabilir .
Herkes siyah olmasından yana çee
Biremin bence şu anlık forum teması gayet iyi ben şu anlık bir yenilik istemiyoreee :D
Bilmem bazen değişiklilik güzeldir biremin çee

bir de şey şu üsteki balon değişsin derim daha güzel bir resim koyun çok saçma geliyor bence spyhackerz daha güzel bir yazı türü ile arka planı daha iyi bir şekilde yapın şu giriş yerine de binary kodlarını koymayın ora bence normal giriş yeri olsun ondan sonra bura çıksın normal login panel çıksın arka planda siyah olsun girince de forum kısmı çıksın

133,005Konular
3,284,571Mesajlar
318,295Kullanıcılar
atilla6799Son Üye
Üst Alt