lan benim ana pc ip ban yemiş görevliler bir baksın naptım aq ben slaka saçma iş yapmayın
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
lan benim ana pc ip ban yemiş görevliler bir baksın naptım aq ben slaka saçma iş yapmayın
boş konuşmayın burada modeme res at pc res at düzeliyor bana da oluyor hatta hata şöyle bir şeydi bu kısmı görüntülemeye izniniz yok mu ne yazıyorduolmuyor şuadna başka pc deyim
erişimin yok diyor error veriyor siteye girerkenboş konuşmayın burada modeme res at pc res at düzeliyor bana da oluyor hatta hata şöyle bir şeydi bu kısmı görüntülemeye izniniz yok mu ne yazıyordu
bir hatanı görmüşler demekki ip ban atmışlar, ya da genel olan şeylerden biri.erişimin yok diyor error veriyor siteye girerken
haaa gomoruq chatta biri sövdümü ne yaptı bende yanlışlıkla @Castiel etiketi kalmış ismine tiklamışım etiketi gelmiş neyse cocuga kafanı skm yazdım oda sandı ona diyom ban attı
ne alaka ben öyle birşey görmedimmoruq chatta biri sövdümü ne yaptı bende yanlışlıkla @Castiel etiketi kalmış ismine tiklamışım etiketi gelmiş neyse cocuga kafanı skm yazdım oda sandı ona diyom ban attı
Sıkıntı çıkardı falan ? Tehdit mi ediyorsuneyw allahtan hesap ban yemedi hesap ban yeseydi sıkıntı çıkardı
şimdi de forumdan perma yedin güle güleeyw allahtan hesap ban yemedi hesap ban yeseydi sıkıntı çıkardı