SpyHackerze nolmjş aga

Önceden yazayım yanlış anlamayın sadece düşüncelerimi yazıyorum Merhabalar,eskiler beni bilir bilmeyenler profilime bakabilir,uzun zamandır yoktum ortalıkda,forma bakayım...

Önceden yazayım yanlış anlamayın sadece düşüncelerimi yazıyorum
Merhabalar,eskiler beni bilir bilmeyenler profilime bakabilir,uzun zamandır yoktum ortalıkda,forma bakayım dedim her şey değişmiş,eski sohbet muhabbet ortamı yok,eskisi gibi konular yok,gece 2-3e kadar sohbet ettiğimiz chati verin banaaağ
Telegram demeyin zaten orası çoluk çocukla dolmuş, çoğu da toxic kütle
Eskilerden kimse kalmamış aga,form teması yabancı firmalara benzetilmiş ama hiç olmamış adam akıllı konu açacağımız formu bulamıyoruz,eskiden coins üstüne millet birbirini yerdi,coins satardı onlar yok,ticaret neredeyse dönmüyor, yanlış anlamayın ama cidden hiç olmamış,eskiden forma girince zevk alardık,konu desen her şeye ait de konu vardı şimdi bakıyorsun ne eski spy var ne de o eski adamlar...

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Birkaç ay önce spyhackerz.org alan adı değiştirildi ve herkes eskisi gibi takılmayı bıraktı. 3-4 hafta önce tekrar spyhackerz.org alan adına döndü, ama aktivite çok düşük. Ben bile konu açmak istemiyorum, bu yüzden gidip İmha'da takılıyorum.

Mağarada 300 sene uyuyakalan 7 uyurlar gibi davranmyı artık bıraksakmı.

Şakayı bırakacak olursak , sen bu foruma muhtemelen 3 senedir girmiyorsundur çünkü bu sitenin vaziyeti 3 senedir böyleydi , devletin uyguladığı bazı kısıtlamalar mevcuttu ! Spy bir anda düşmedi ! insanlar bir anda takılmakdan vazgeçmedi ! lütfen artık bunu idrak edelim ne dersiniz ?

Bu tarz konu açan 31545255. üyesin Neyron hepsinin ortak özelliği bişeyden haberdar olmamak .

2.5 veya 3 sene önce Kısıtlamalar başladı ve üyelerimizin % 75 kadar bir oranı spyhackerz'e erişemedi ! (erişim engeli vardı) siteye giriş yapamadı ve site tepetaklak düştü ! birkaç domain değiştirsekte hepsine anında aynı kısıtlamalar uygulandı , yurtdışından bağlanan az bir insan zümresi erişebildi ! kimse proxy kullanmak vs istemedi !

Spyhackerzin bu duruma gelmesi benim veya başka bir yöneticinin olağan üstü bir ahmaklığı veya vurdum duymazlığı değil yani, süper giden siteyi neden tepetaklak edelimki ? Ama gerekli yasal başvuruları yaparak siteyi kalıcı olarak açtırdık 1 ay önce.

Ha bu arada spy 3 senedir etkileşiminin %75'ini kaybedince var olan bir kısım üyede terk etti çee burada bunca sene benimle duran @0xv3v1L hariç kimse kalmadı otu boku bahane edip herkes yoluna baktı çee öküz öldü ortaklık bozuldu kuralı devreye girdi. Biz 0xv3v1L ile burada emek vermeye siteyi online tutmaya ve en az 2.5 senedir 3k olan hostparasını ödemeye devam ettik , nekadar zor bir süreç tahmin edemezsiniz sitede kimse yok ve biz burada konu felan açıyorduk ve bikaç yabancı üye dışında pek kimsede görmüyordu :) siteyi kapatmak varken zararı biyerde bitirmek varken zor olanı seçtik diyebilirim.

Yani bunu bir dram konusu yapıp hayal kırıklığı konusu açacağınıza bu kötü süreçte bu sitenin hala ayakta kalması sebebiyle bizi tebrik edin bence.

kocakarain-1.jpg

Sırf şahsim ücerine konuşursak Cem abim benim de hayatım pek sabit değildi,Dark dahil çok insan biliyordu neler yaşadığımı spy daha bu hale gelmeden ben sanala afk vermisdim @Radox ve Radon da biliyor neler yaşadığımı kaç kere inti*ar girisiminde olduğumu ben açıkçası bu konudan girmedim
Diğer türlü adminlere kalırsan eskiden şikayet olayı vardı o olmasa bile adminler konuları kontrol ediyordu,her halde görüyorsundur kaç tane rat var spyde her gün onlarla rat paylaşılıyor bir kişi bile bunları kaldıramadı mı?Cidden o kadar mı kötü durumlar abi?Bak özellikle yabancıların paylaştığı son 10-15 uygulamaya bakalım eminim hepsi ratdır
Spyin internet erişimi yüzünden böyle olduğunu bu konuyu açtığım zamanlar bilmiyordum,yeni öğrendim bunlara rağmen ayakta kaldıysanız helal olsun ne diyim başka

133,157Konular
3,281,152Mesajlar
318,661Kullanıcılar
osmancebe31Son Üye
Üst Alt