SpyHackerz'ı bırakıyorum

Merhaba dostlar ben bi süredir bu forumun üyesiyim güzel şeylerde kattım foruma zamanında ancak artık bu forumun bana göre olmadığını düşünmeye başladım para kazanılacak bir...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba dostlar ben bi süredir bu forumun üyesiyim güzel şeylerde kattım foruma zamanında ancak artık bu forumun bana göre olmadığını düşünmeye başladım para kazanılacak bir tarafı da yok gibi geliyor. Bildiğin oyun gibi olmuş forum like at yorum at puanım yükselsin rankım yüksek olsun bilmem ne bilmem ne zaten eski methodlar hortlanıp duruyor ben ip forumunda takılacağım bundan sonra adminlerde üyeliğimi silebilir.

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
napim-kedi.gif

İşte bu yüzdende bırakıyorum aptal orspu evladı seni sen böyle milletin köpeği olmaya devam et bu gidişle hiçbir yerede gelemezsin adam akıllı burada bırakıyorum yazmışım niye kaşşarlık yapıyorsun.
Gerizekalı bırakıyosan bırak NAPİM köpeklik ne alaka gif attım diye aptalmısın evladım neden kudurdun birden sadece bir gife çee

13- Veda konusu açmak yasaktır! yani forumdan ayrılmak isteyen üyemiz ÇIKIŞ/ LOGOUT yapıp bir daha giriş yapmama hakkına sahiptir. İmza kısmına ayrıldığınızı yazıp çıkış yapabilirsiniz. Aksi halde mevcut rütbeniz indirilir ve ban cezası alabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
132,153Konular
3,275,840Mesajlar
316,995Kullanıcılar
memetfaSon Üye
Üst Alt