@spymod şikayet .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Zabtruy 

God
Rating - 100%
Chatte kufur etmedigim halde manevi kufurden 1 gün chat banı atıldı adam geliyor sabahtan beri chatte millete catiyor hicbisey yapilmiyor uyarı dahi verilmedi ben tartistigim zaman chat bani atiliyor söyledigim cümlede kufur bile yok yonetim ekibinden ricam modertorunuz @SpyMod 'a çeki düzen vermeniz şimdiden teşekkürler.
@Al Simmons @baDsectQr @Nobody @Code Red

Rating - 100%
Chatte kufur etmedigim halde manevi kufurden 1 gün chat banı atıldı adam geliyor sabahtan beri chatte millete catiyor hicbisey yapilmiyor uyarı dahi verilmedi ben tartistigim zaman chat bani atiliyor söyledigim cümlede kufur bile yok yonetim ekibinden ricam modertorunuz @SpyMod 'a çeki düzen vermeniz şimdiden teşekkürler.
@Al Simmons @baDsectQr @Nobody @Code Red
Ailevi değerlere sövmedi yazılanlarda sadece kufur ettıgı sahıs ustune gıdınce Allahın olurum dedı onun harıcı banlanacak bırsey yok bence

Kare 

Kare Kurt
Rating - 0%
Allahın olurum yazmışsın ve karşı tarafa hakarette bulunmuşsun bu durumda ikinizin de banlanması gayet doğal, uyarılacak bir şey yok.
Diğer üyeyi de sınırsız banladım ipsiz sapsız boş adamın teki zaten. Sorun burda senin kâle alıp karşılık vermen. Mutele geç karşılık verirsen sen de ban yersin modun görevi zaten bu. Konu kilit

Kare 

Kare Kurt
Rating - 0%
herkez aynı Dine inanmıyor böyle durumlarda ban sebebı olmaması lazım
Kardeşim forum dışı her olayda herkes istediği dine kitaba sövsün veya allahı olsun bu bizim umrumuzda değil forumda bundan rahatsız olacak üyeler elbet de var ve bu çocuk görevini yapmış uyarılacak bir şey yok burada. Karşılık verip gezgin boş bi herifi umursayıp küfür etmesen hiçbir sorun olmazdı. Kimse kimsenin götünü yalayarak yönetime gelmedi katkısı olan üyeleri uygun görüp yönetime aldık. Bu tarz ithamlarda bulunursan yönetim üyelerine forumdan da uzaklaştırılırsın dostum, iyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,558Konular
3,269,176Mesajlar
315,409Kullanıcılar
Elis.Son Üye
Üst Alt