SPYNOTE 6.4

https://dosya.co/2rmwpwlxtpto/SpyNote_6.4.zip.html vt: https://www.virustotal.com/gui/file/0d481e2ab8553ccdb5da0512b89122f160b89b4572260972848b484f3fd37cae/detection

:d bindleyip rat gömüş olabilirsin ondan tht gibi yerlerden mod ların onaylandı temiz dediği ratlar yada programları indirin

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Forumdan indirdiğiniz herhangi bir içerik sonucunda başınıza gelecek şeylerden (virüs, crack vs.) kendiniz sorumlusunuz.
Konuya virüstotal ekledim. Sizin yine de bu tür toolları sunucu üzerinde veya sanal cihaz kullanarak açmanızı öneririm.

Forumdan indirdiğiniz herhangi bir içerik sonucunda başınıza gelecek şeylerden (virüs, crack vs.) kendiniz sorumlusunuz.
Konuya virüstotal ekledim. Sizin yine de bu tür toolları sunucu üzerinde veya sanal cihaz kullanarak açmanızı öneririm.
Direk zipi taratmışsın zaten zip dosyası virüs değildir içindeki programda olabilir yanlışınız var

Kendiniz taratın ben kurmayacağım için detaylı taratmadım dosyayı dediğim gibi kendi sorumluluğunuz ben o virustotali konuya eklemek zorunda da değildim gönlünüz olsun diye ekledim :D

Ben virüs değil diye bir şey dedim mi? Spyda onlarca RAT Makalem var sağ ol yine de uyardığın için.
Bu arada fud crypter biliomusunuz satıyosanızda fiyatı nedir söylermisiniz acaba bu arada sizin Growtapia konunuzu okudum işime yaradı 4 kişiyi ratladım ama fud şekilde değil 20 kişi felan indirmiş virüs diğe açmamışlar galiba bu arada ben quasar rat kullanıyorum devam mı ediyim önericeğiniz rat çeşiti varmı

Bu arada fud crypter biliomusunuz satıyosanızda fiyatı nedir söylermisiniz acaba bu arada sizin Growtapia konunuzu okudum işime yaradı 4 kişiyi ratladım ama fud şekilde değil 20 kişi felan indirmiş virüs diğe açmamışlar galiba bu arada ben quasar rat kullanıyorum devam mı ediyim önericeğiniz rat çeşiti varmı
Benim crypter, obfuscater, rat dolu arşivim bilgisayarım laptop olduğu için pcye vurunca harddisk çöp oldu o nedenle arşivim gitti yedeklemedim diye pişmanım. Quasar güzel, stabil rat en sevdiğim ben de kullanıyorum.

Benim crypter, obfuscater, rat dolu arşivim bilgisayarım laptop olduğu için pcye vurunca harddisk çöp oldu o nedenle arşivim gitti yedeklemedim diye pişmanım. Quasar güzel, stabil rat en sevdiğim ben de kullanıyorum.
Discordunuz Varmı acaba yani benim baya sorularım olucak bilen bilmeyene anlatsın bazı şeyler kafama takılıyo discord yada size ulaşabilceğim bir yerden sizinle konuşabilirmiyim acaba

Arkadaşlar bunlar müzik programı değil. kasti virüs olmasa bile öyle algılanır programlar tarafından. facebook indirmiyorsunuz. indirdiğiniz program spynote. Rar Şifresi: BreachSec

132,046Konular
3,274,481Mesajlar
316,824Kullanıcılar
Piyanist.Son Üye
Üst Alt