SpyNote v6.4, Kamera, Chat, Dosyalar, Rehber, Arama Kaydı, Hesaplar, SMS, Uygulamalar
Öncelikle SpyNote programı android telefonlar için rat yani remote acces trojan programıdır.
![]()
ÖZELLİKLER
Hedef kişinin telefonundan kamerayı etkinleştirebilir
Dosyalarını indirebilir(galeri vs.)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Shell terminal açılabilir(kod yazdığınızda "permission denied" hatası veriyor, çözümünü bulan olursa nasıl yapılacağını konuma ekleyebilirim)
![]()
![]()
![]()
RAT DOSYASINI OLUŞTURMAK İÇİN:
1- Uygulamayı açtığımızda sol üstten "Tools", sonrasında ise "Payload" sekmesine tıklıyoruz
2- "App Info" kısmından kurbanımızın adını, uygulamamızın adını, servis ismini ve versiyonunu istediğimiz şekilde düzenliyoruz
![]()
3- "DNS Info" kısmından local ipmizi ve portumuzu giriyoruz(Herhangi dinamik dns servisini de kullanabilirsiniz)
![]()
4- "Properties" kısmından RAT'ımızda çalışmasını istediğimiz özellikleri seçiyoruz(Tüm özellikler çalışmamaktadır)
![]()
5- "Merging App" kısmında birleştirmek istediğimiz uygulamayı seçebiliriz(bir kaç sefer denedim fakat stabil çalışmadı)
![]()
6- "Build" kısmına gelip RAT'ımızı hazırlıyoruz
![]()
![]()
![]()
RAT'ımızı yedirdikten sonra ekranda çıkan görüntü:
![]()
![]()
![]()
İNDİRME LİNKİ
Kişisel kullanımda tüm sorumluluk kullanan kişiye aittir. Programa kendim herhangi bir trojan eklemedim. Bulduğum forumdan indirip kendi bilgisayarımda test ettim ve herhangi bir sorun görmedim.
Rar şifresi: madf1ng3rrr
🔒 Bu içeriği görmek için giriş yapın