sql açıklı sitede admin panel bulma (2 Viewers)

Elimde sql açıklı siteler var bazılarının admin panelini bulamıyorum ve dolayısıyla index atamıyorum datalarını silemiyorum vs. vs. sql açığı olan sitenin admin paneli olmadan...

Elimde sql açıklı siteler var bazılarının admin panelini bulamıyorum ve dolayısıyla index atamıyorum datalarını silemiyorum vs. vs. sql açığı olan sitenin admin paneli olmadan bir şekilde admin paneline girme veya farklı bir şekilde index atma falan yöntemleri varmıdır nelerdir ?

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Elimde sql açıklı siteler var bazılarının admin panelini bulamıyorum ve dolayısıyla index atamıyorum datalarını silemiyorum vs. vs. sql açığı olan sitenin admin paneli olmadan bir şekilde admin paneline girme veya farklı bir şekilde index atma falan yöntemleri varmıdır nelerdir ?
Site eğer bir kere wp ise /wp-admin/ dizinine veya o da olmazsa /wp-login/ bakarsın,
Ki sen diyorsun olmuyor diye, ffuf denen bir tool var bununla bir dene mesela admin pathleri olan bir dosya oluşturursun 100-150 payloadın olur veya fazlası sana kalmış,
ffuf -u site.com -w wordlist.txt dersin mesela.
Veya paramspider ile sitede tarama yapoabilirsin paramspider --domain site.com gibi, çünkü bazı sitelerde normal dizinler değil site.com/?page=admin gibi de olabiliyor veya farklı şekilde.

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Yanıt yazmak için giriş yapmalısınız
Forum özelliklerini kullanmak ve Level 2 üyelik satın almak için hesabınıza giriş yapın.

Users who are viewing this thread

133,283Konular
3,280,212Mesajlar
319,997Kullanıcılar
whitenas13Son Üye
Üst Alt