SQL Açıklı Sitelere Baskın Yapmak Suç mu? Acill!!

Arkadaslar Selamlar Cyber ghost Vpn Var sql Açıklı Siteleri Eksen Atak Ve Bruteforce ile Çalıyorum Hackliyorum. Cezası Var mı?? Teröristi Hacklemekten Korkmuyorum! Ama...

Arkadaslar Selamlar Cyber ghost Vpn Var sql Açıklı Siteleri Eksen Atak Ve Bruteforce ile Çalıyorum Hackliyorum.
Cezası Var mı?? Teröristi Hacklemekten Korkmuyorum! Ama Yanlıslıkla İngiliz Ve Çin Sitelerini Hackledim Cezası Varmı? Hapis Yatmam demi? Lütfen :(

hapis yatmassın para cezası alırsın bastığın yer büyük biryer ise adam dava açar küçük bir yer ise adamın umrunda olmaz nasa gibi çok büyük yerlere saldırırsan hapise kadar yolun var :D brute force kullanıyorsan önüne gelene dal zaten şifresini admin admin bırakan sitesini hiç önemsemiyor demektir.İngiliz ve çin siteleri,devlet sitesi bile bassan birşey olmaz bir site için ülke dışında sana dava açmak icin seni mi arayacaklar zaten Türkiyenin bir site için seni çine teslim etmesi saçma :D

hapis yatmassın para cezası alırsın bastığın yer büyük biryer ise adam dava açar küçük bir yer ise adamın umrunda olmaz nasa gibi çok büyük yerlere saldırırsan hapise kadar yolun var :D brute force kullanıyorsan önüne gelene dal zaten şifresini admin admin bırakan sitesini hiç önemsemiyor demektir.

Olm sen bunu ciddiyemi alıyon adam dalga geçiyor :D

Bu sorular bu forumun yeri değil googleye girip türkhackteam yazıp oraya kayıt olup sorabilirsin hatta arkadaş bile bulursun , iyi şanslar

Es zamanli olarak fbi cia interpool sitelerine index attim yarim saat sonra istanbul emniyetine bagli bilisim suclari amiri plaketle eve geldi tebrik etti bir cay icip geri gitti

windows+r cmd ping -t google.com yalnışlıkla ingiliz sitelerini nasıl hackledin asşejşqwjeşqwjşedjasşeqweqikqil

Arkadaslar Selamlar Cyber ghost Vpn Var sql Açıklı Siteleri Eksen Atak Ve Bruteforce ile Çalıyorum Hackliyorum.
Cezası Var mı?? Teröristi Hacklemekten Korkmuyorum! Ama Yanlıslıkla İngiliz Ve Çin Sitelerini Hackledim Cezası Varmı? Hapis Yatmam demi? Lütfen :(
ayvayı yedın dostum sıte sahıblerıyle konustum dava acmıslar hemen ulkeyı terket

Ya Arkdaşlar Daha Önce Böyle Yakalanan Kişi Olduğunu Gördüm Ne Veledi.Cevaplarınız İçin Teşekkürler İçimi Rahatlattınız Eyw.

Ya Tamamda Ne Dalga Geçiyorsunuz Başka Kişilerin Başına Gelmiş.Sonra Kim Uğraşcak.Ne Veledi Ne Çocuğu? Ve Turk Hack Team'a Alımlar Kapandı Diye Biliyorum

Arkadaşlar Ben İndex Olarak Eksen Atak Kullanıyorum.İşe Yaramıyor PDF Olarak Veriyorum Olmuyor HTML Olarak Veriyorum Olmuyor 404 Veriyor Çalsa Bile Öneri İndex Programı Var mı?

131,853Konular
3,272,028Mesajlar
316,394Kullanıcılar
bopxSon Üye
Üst Alt