Sqlmap'ın Verimi GoogleBot

delete.9999

Bu konuda sqlmap in --user-agent methodundan bahsettim umarım açıklayıcı olur. Şimdi olayımıza değinmeden önce şunu bi ayıktıralım user agent nedir ? Kullandığımız internet...

Bu konuda sqlmap in --user-agent methodundan bahsettim umarım açıklayıcı olur.

Şimdi olayımıza değinmeden önce şunu bi ayıktıralım user agent nedir ?

Kullandığımız internet tarayıcılarının tümü içerisinde bir User Agent, yani kod dizgisi/string barındırır. Bu kod dizgisi yardımıyla bağlanmaya çalıştığımız web sunucusu tıpkı IP adresimizde olduğu gibi bizim hangi tarayıcıyı ve hangi işletim sistemini kullandığımızı öğrenir.

Sqlmap kullanırken neyimize yarıyıcak ?

Database , Tables , Columns vs vs bunların hepsini hem daha hızlı ve hemde Log tutmadan yapmamıza olanak sağlıyıcak.

Nasıl yapıcaz bu arkadaşı ?

View hidden content is available for registered users!
ilk önce sqlmap ı açın ve klasik herzamanki "sqlmap -u www.sqllisite.com/sayfa.php?id=31 --dbs" komutunuzu yazın ve ardından komutun devamına " --user-agent="Mozilla 5 (compatible, GoogleBot/2.1, http://www.google.com/bot.html)" " komutunu yazın sadece kırmızı renkli tırnaklar olucak.

Ardından Tablolarda Kolonlarda yada Dump etmek istediğiniz bilgilerdeki komutlarınızı kullanın sadece bu GoogleBot komutu en arkada olsun

Hadi hayırlı sinyaller/D4

Bu konuda sqlmap in --user-agent methodundan bahsettim umarım açıklayıcı olur.

Şimdi olayımıza değinmeden önce şunu bi ayıktıralım user agent nedir ?

Kullandığımız internet tarayıcılarının tümü içerisinde bir User Agent, yani kod dizgisi/string barındırır. Bu kod dizgisi yardımıyla bağlanmaya çalıştığımız web sunucusu tıpkı IP adresimizde olduğu gibi bizim hangi tarayıcıyı ve hangi işletim sistemini kullandığımızı öğrenir.

Database , Tables , Columns vs vs bunların hepsini hem daha hızlı ve hemde Log tutmadan yapmamıza olanak sağlıyıcak.

***Hidden content cannot be quoted.***

Hadi hayırlı sinyaller/D4
ellerine sağlık

Burda önemli olan user agentin sqlmap daki işlevi ve mantığı kavramanız ilaki google bootu kullanmanıza gerek yok yandex inkide var apple ninkide ve buda bi kıyağım olsun bu botlar sayesinde insta gizli profilleri görebiliyorsunuz

Burda önemli olan user agentin sqlmap daki işlevi ve mantığı kavramanız ilaki google bootu kullanmanıza gerek yok yandex inkide var apple ninkide ve buda bi kıyağım olsun bu botlar sayesinde insta gizli profilleri görebiliyorsunuz

User agentle ne gibi bir alakası ola bilir ki Darkfeyz kardeş? Bilmediğimden soruyorum yanlış anlama

Mozilla'da botlar bulunmaktadır. Örn: iphone bot; O siteyi iphone veya mac'tan girmiş gibi gösterir. Bunun gibi botlarla orayı okuyacak bir bot bulabilirseniz bot yardımı ile görebilirsiniz. Örn: Google Bot buna örnek olarak verilebilir

mü içerisinde bir User Agent, yani kod dizgisi/string barındırır. Bu kod dizgisi yardımıyla bağlanmaya çalıştığımız web sunucusu tıpkı IP adresimizde olduğu gibi bizim hangi tarayıcıyı ve hangi işletim sistemini kullandığımızı öğrenir.

View hidden content is available for registered users!
ilk önce sqlmap ı açın ve klasik herzamanki "sqlmap -u --dbs" komutunuzu yazın ve ardından komutun devamına " --user-agent="Mozilla 5 (compatible, GoogleBot/2.1, )" " komutunu yazın sadece kırmızı renkli tırnaklar olucak.

Ardından Tablolarda Kolonlarda yada Dump etmek istediğiniz bilgilerdeki komutlarınızı kullanın sadece bu GoogleBot komutu en arkada olsun

Hadi hayırlı sinyaller/D4[/QUOTE]

bunun yerine --random-agent olmazmı

bumuydu hocam aynı şekilde böylede kullanabiliriz bu tor browserin
sqlmap.py --tor --tor-type=SOCKS5 -u target.com

131,839Konular
3,271,896Mesajlar
316,361Kullanıcılar
legimoSon Üye
Üst Alt