@sswdarius hakkında

@sswdarius adlı şahıs allaha söverek ve tecavüz işlerine girdim gibi söylemlerde bulundu bende küfür ettim karşılık vermek yasaksa banlayabilirsiniz. banlamak aklıma şimdi...

@sswdarius adlı şahıs allaha söverek ve tecavüz işlerine girdim gibi söylemlerde bulundu bende küfür ettim karşılık vermek yasaksa banlayabilirsiniz.

banlamak aklıma şimdi geldi tatildeyken uğraşmıyım dedim tatilden döndüğüm için şimdi paylaşıyorum

Ekli dosyalar

• Screenshot_3.png
    Screenshot_3.png
    63.2 KB · Görüntüleme: 31
  • Screenshot_4.png
    Screenshot_4.png
    51.6 KB · Görüntüleme: 32
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
abi başından beri ss attım bak attığım ss e sana olay orda başlıyor işte bu oruspu evladı çocuk tecavüz ettim gibi şeyler söyledi mesajlarda fln var en hassas olduğum konu hele ki şu dönemde
Haklı olabilirsin, ancak sende onun ailevi değerlerine karşı hakaret etmişsin ve etmeye de devam ediyorsun benim chat dışında ban yetkim yok ben chatte olan olaylara müdahale edebiliyorum sadece. Küfür eden kişiye chat ban attım sana da sözlü uyarıda bulunuyorum. Bir daha ailevi değerlere hakaret edersen sana da ceza vereceğim.

Haklı olabilirsin, ancak sende onun ailevi değerlerine karşı hakaret etmişsin ve etmeye de devam ediyorsun benim chat dışında ban yetkim yok ben chatte olan olaylara müdahale edebiliyorum sadece. Küfür eden kişiye chat ban attım sana da sözlü uyarıda bulunuyorum. Bir daha ailevi değerlere hakaret edersen sana da ceza vereceğim.
abi bu bildiğin trol zaten kusura bakma ama böyle diyen birine ne karşılık vereyim ahlakımı bozamam tavrındamı takılayım sana da böyle yazsalar sende sinirlerine hakim olamazsın

@sswdarius adlı şahıs allaha söverek ve tecavüz işlerine girdim gibi söylemlerde bulundu bende küfür ettim karşılık vermek yasaksa banlayabilirsiniz.

banlamak aklıma şimdi geldi tatildeyken uğraşmıyım dedim tatilden döndüğüm için şimdi paylaşıyorum
tecavüz edemezsn falan demesi çok iğrenç kesinlikle banlanmalı.

131,938Konular
3,272,867Mesajlar
316,606Kullanıcılar
Üst Alt