STAREX Ticaret Şikayeti

Merhaba doslar bu arkadaşla bi ticaret yaptım bi gelin görün yaptığı işi. ilk işimizde bi hesap kapattırdım 200 tl dedi eyvalah dedi gönderdim ben kapatamadım arkadaşıma...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba doslar bu arkadaşla bi ticaret yaptım bi gelin görün yaptığı işi.
ilk işimizde bi hesap kapattırdım 200 tl dedi eyvalah dedi gönderdim ben kapatamadım arkadaşıma kapattırıyorum dedi ekstra 50 tl istedi ? Normalde böyle bi saçmalık olur mu ? olmaz. neyse sıkıntı yok dedim gönderdim.
Sonra hesabı kapatılan kişi yeni bi hesap açmış onu da kapat dedim 180 tl ye kapatıcaktı. 5-6 gün bekletti dün mesaj attım iade et başkasını buldum diye işleme alıyorum dedi.
ss leri atıcam zaten de bi anlatıyım.
Şimdi kardeşler beni tanıyanlarınız vardır baya uzun zamandır forumdayım kimseye de bi yanlışım olmadı işimi düzgün yaptım naptıysam.
Biri sana hesap kaapt diye ücret ödüyor sen gidip hesabın sahibiyle konuşuyorsun ?
Hesabın sahibi anladı hesabını kapttığımı diyor olabilişr anlamıştır ama sen neden kapatman için birinin sana para verdiğini söylüyorsun ?
Sonraki mesajlarda senin ismini vermedim ifşa etmedim diyor bide
la vermesen nolucak anlamıcakmı ?
bu arada hesabın sahibiyle konuşma ss ini atmış ama önceki mesajlar yok diyor.
ss alınma saatine bi bakın yeni almış ss i .

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı1.PNG
    Ekran Alıntısı1.PNG
    28.4 KB · Görüntüleme: 37
  • Ekran Alıntısı2.PNG
    Ekran Alıntısı2.PNG
    29.6 KB · Görüntüleme: 34
  • Ekran Alıntısı3.PNG
    Ekran Alıntısı3.PNG
    91.2 KB · Görüntüleme: 29
  • Ekran Alıntısı4.PNG
    Ekran Alıntısı4.PNG
    51 KB · Görüntüleme: 40
ilk işimizde bi hesap kapattırdım 200 tl dedi eyvalah dedi gönderdim ben kapatamadım arkadaşıma kapattırıyorum dedi ekstra 50 tl istedi ? Normalde böyle bi saçmalık olur mu ? olmaz. neyse sıkıntı yok dedim gönderdim.
Sonra hesabı kapatılan kişi yeni bi hesap açmış onu da kapat dedim 180 tl ye kapatıcaktı. 5-6 gün bekletti dün mesaj attım iade et başkasını buldum diye işleme alıyorum dedi.
Şimdi kardeşler beni tanıyanlarınız vardır baya uzun zamandır forumdayım kimseye de bi yanlışım olmadı işimi düzgün yaptım naptıysam.
Biri sana hesap kaapt diye ücret ödüyor sen gidip hesabın sahibiyle konuşuyorsun ?
Hesabın sahibi anladı hesabını kapttığımı diyor olabilişr anlamıştır ama sen neden kapatman için birinin sana para verdiğini söylüyorsun ?
Bir orospu çocuğu ile böyle bir kavga etmiştim 10 k hesap kapattım yazliktaki kız arkadaşlarımdan biri idi kızi kapattı sonra kız açtığındada kıza cihan bana para verip hesabını kapattiriyor yazmıştı kızda güzeldi o günden beri kız ile konuşmuyorum amina koyim senin kimdi hatırlamıyorum 1 yıl oldu

Hayır bi iş yapıyorsun neden gidip o kişiyle konuşuyorsun cevap verme geç ayrıca takip isteği atmama ne gerek var Pp yi almanın bi ton yolu var

Alla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,662Konular
3,270,177Mesajlar
315,716Kullanıcılar
Tomercu100Son Üye
Üst Alt