Static HTML Login Hack / FACEBOOK

SaraL

Gri Adam
Rating - 0%
Selamun Aleyküm

Öncelikle Facebook adresini denemek amaclı teslim ettiği için Emre kardeşime teşekkür ediyorum; ByBaFRaLı

Evet arkadaşlar bu yöntemi cok eskiden vbulletin forumlarda gif yada smile eklemek icin url den resim yükleyerek sorgu oluşturuyorduk. Smileyi görenlerin karşısında sorgu geliyor k.adı ve şifresini yazanlar bizlerin log paneline düşüyordu. Neyse eskiler bu konuya hakim yeniler daha detaylı araştırarak öğrensin.

İlk olarak facebook da Sayfa oluşturuyoruz ve sonra Oluşturmuş olduğumuz sayfamıza Static HTML Uygulamasını ekliyoruz alttaki resimde görüğünüz gibi ekleyebilirsiniz.

81lRVr.png

Şimdi kullan diyerek uygulamayı sayfamızın adı altında ekliyoruz. Resimde gördüğünüz gibi sayfamızda alt uygulamalar kısmında geldi.

B2Z5m9.png

Henüz daha yeni uygulama olduğu icin uygulamayı acmak icin üzerine tıklıyoruz ve karşımıza böyle bir ekran geliyor;

VYl1An.png

Add Static HTML to a Page TIKLIYORUZ ve devam ediyoruz.

Buraya kadar bir coğunuz zaten facebook da sayfaya static html eklemenin yollarını biliyordunuz ama burdan sonrası önemli bunu sizde bilmiyordunuz :)

Change app diyerek STATİC:HTML seciyoruz ve karşımıza html kodlarını gireceğimiz bir sayfa geliyor.

Buraya sorgu icin yapmış olduğumuz linki resimde gördüğünüz gibi kod ile ilave ediyoruz.

DJl0PZ.png

kodu ekleyip Save & Publish tıklıyoruz sonrada uygulamamızı acıp bakıyoruz

OMRpyP.png

Ben bunu deneme amaclı yaptım Oturum süreniz doldu yeniden giriş yapin yazan yere Facebook dan cıkış yaptığınız algılandı yeniden giriş yapin yazabilirsiniz. Şimdi herkesin aklındaki soru k.adı ve şifresini giren arkadaşlar bu şifreler nereye gidiyor? tabikide k.adı ve şifresini girince log paneline geliyor. Tabi biz nerden anlıyacağız facebook dan geldiğini diyorsunuz? evet k.adı ve şifre girilince ayrıca log panelinde nerden giriş yapıldığını site adresi olarak gösteriyor.

Arkadaşlar bu konuyu daha önce acıcaktım zamanım olmadı. Ben deneme amaclı actım sizler okey,tavla vs gibi etkin uygulamalar yaparak bu kodu ekleyip hem uygulama hemde bu sorgu panelini gösterebilirsiniz. Büyük işlerde kullanılabilir biraz mantık ;)

Facebook uygulama link (sadece deneme amaclı bakabilirsiniz)

Dipnot; Lamer arkadaşlarımız konuları sağda solda kullanırken nerden alıntı yapmış diye not gecerse faydalı olacaktır. Ego seviyesini aşalım lütfen.

E

El-Cewad

We aleyna aleyküm selam eline sağlık kanka döktürmüş sün yine :)

T

tarxes

Ooo baya iyi. Facebookta sormasi da gayet etkili olmus. Adamin anlik dikkatsizliginde hesap bizde.

Ellerine saglik reis.

Rating - 0%
Zamanında bu gif olayının ekmeğini çok yemiştik.Metalqear ile wolqan kodlamıştı sanırım trde ilk bunu.Arşivde vardı hepsi kayboldu gitti görünce hüzünlendim.Güzel mantık kurmuşsun , emeğine sağlık.

131,460Konular
3,268,426Mesajlar
315,199Kullanıcılar
yusufbabaisSon Üye
Üst Alt