steamden oyun aldım fakat sorun yaşıyorum yardımcı olur musunuz

arkadaşlar merhaba steamden hellblade adlı oyunu aldım oyunu yükledim giriş ekranında yapımcı adı yazıyor sonra kapanıyor nedenini anlayamadım bilgisayarım sistem olarak çok...

arkadaşlar merhaba steamden hellblade adlı oyunu aldım oyunu yükledim giriş ekranında yapımcı adı yazıyor sonra kapanıyor nedenini anlayamadım bilgisayarım sistem olarak çok iyi değil fakat sistem gereksinimlerini karşılıyor daha önce ds3 oynamışlığım var sizce sorun neyden kaynaklanıyor.

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
arkadaşlar merhaba steamden hellblade adlı oyunu aldım oyunu yükledim giriş ekranında yapımcı adı yazıyor sonra kapanıyor nedenini anlayamadım bilgisayarım sistem olarak çok iyi değil fakat sistem gereksinimlerini karşılıyor daha önce ds3 oynamışlığım var sizce sorun neyden kaynaklanıyor.

dirextx vs hepsini yükledin mi oyun yüklenirken? steamda yerel dosyaları kontrol et diye birşeyde var onuda yap

Q

silip yükleye bilirsin bazen dosyaları kontorl et de sorun cıkarmasada eksik olabilir eger yine acmazsa oyunu iade et gitsin yotube da kolay sekilde nasıl iade edilceği anlatılıyor

132,080Konular
3,274,909Mesajlar
316,877Kullanıcılar
CmPunk61Son Üye
Üst Alt