Şu Tarz İfadeler Engellenebilir ̵̧̙͍̙͈̗̰̰̣̯́́̐͗͌̐̎͒̽͋̈́̀͜͝͝ ̴͚̮̖̝̻̤̰̣̠̀̇̄́̊̀̐́̈̊̔̈͐̆̚͠ ̴̯̣͈̫͎͂̏̿͗͑̿̍̕

̷̡̤͕̒̋͆̋ ̵͍̰̥̠̼̟͕͍̈́̾̑̑̃͆̕͘͝ ̷̧̗̮̫̰̰̌͠ ̵̡̧̙͇̖͓̬̦͍̱̽͘͘ ̸̨̧̲̠̪̘̈́̆̆̍́̄͒̐̃͌͋͐̊ ̸̡̢̡̗̰̼̬̤̝̙͚̖̹̻̈́̏̆͒̀̿͋̊́̚ ̴̧̡͚̻̬̮̟͉̜͔̹̰̟͎̦̈́ ̶͓̰̠͖̱̮̃͋̅̎̈́̈́ ̷̡̙̮̺̗̼̯͔̂̄̏ ̶̢̩̠̹̖͈͎͈̗̜̹̙̮́̑͑͑͑̔̕ͅͅ...

̷̡̤͕̒̋͆̋ ̵͍̰̥̠̼̟͕͍̈́̾̑̑̃͆̕͘͝ ̷̧̗̮̫̰̰̌͠ ̵̡̧̙͇̖͓̬̦͍̱̽͘͘ ̸̨̧̲̠̪̘̈́̆̆̍́̄͒̐̃͌͋͐̊ ̸̡̢̡̗̰̼̬̤̝̙͚̖̹̻̈́̏̆͒̀̿͋̊́̚ ̴̧̡͚̻̬̮̟͉̜͔̹̰̟͎̦̈́ ̶͓̰̠͖̱̮̃͋̅̎̈́̈́ ̷̡̙̮̺̗̼̯͔̂̄̏ ̶̢̩̠̹̖͈͎͈̗̜̹̙̮́̑͑͑͑̔̕ͅͅ ̸̡͚̞̪͒͑̇̓̀͘ ̶̛͔̯̙͔͔̫̟̯̳̟̟̩̇̊̀̑͂̌̚͠ ̶͎̻̬̖͉̭͆͜ ̸̭̫̍̏̊̈́̈̌̀̆̐͗̈́̓̋̚͠͠ ̴͙͉̥͕̱̼̬̩̘̍͛̊̀̕͜͠ ̸̢̨̛̬̤̞̣̝̘̘͉͇̞͔̹̳̩̓̐͛͑̐̌̂̎̉ ̵̨͓̰̲̺̲̦̫̲̤͔̈́͒́̃̓̏͑̒̇͋͠͝ ̴̬̼̒̈́̿̑̑̌̕͝ ̸͚͛́̔̉ ̷̱͙̩͚͚̘̥̦͇͚̗͚̝̻̀̀̅͊̓̀͑̀̈̽́̈́͂͐̋ ̵̧̧̟̖̜͕̘̠̱̗̳̳͙͓̰̑̀̎͒̊̔̌̌̕͜͠ ̵̨̣̞̥͇͖̺̯̞̻̘̭̄͑͆ ̷̨͍̗̦̦̼̲͓̖̜̖̦̗͕̰̆̍̒͒̐́ͅ ̶̞̓͛͗́ ̶̛̪̺͚͔̱̘̺̈̾̅̈́̏̕͜ ̵̛̤̠̳͖̭̐̓̓͋ ̴̢̟̤̤̥͔̥̇̓ ̴̥͍̠̲̩̫̮̬̂̏͛̂͜ ̵̘̳͎̽̀̓̄̎̑͆͆͊̃̇͐̄̚͠͝ ̴̧̜͈͍̏͐̄̉͗̈́̉̍̇́̈́͘̕͝ ̵̨̛͓͇̟͚̦͙̞̬̲͉͕̥̭̳̊̋́̊̓̿͂͝͝ ̶̡̞̮̠̤͍̱͓̬͍̘̿̏̂̽͊ ̴̨̡̘̱̰̩̈́͂́ <--------- gördüğünüz ifadeler forumda bulunmakta haberiniz olsun , engellenebilir :)

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
google chromeda page titleye baktım, "pcye noluyor amk dedim" :D, ekrana bişey oldu sandım lan :D

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
  • Like
Tepkiler: Z3R
133,046Konular
3,280,687Mesajlar
318,488Kullanıcılar
bedirhanbbSon Üye
Üst Alt