http://cavdar599.blogspot.com
eyw sağoleline sağlık başarılı
eyw sağoleline sağlık güzel anlatım
eyw sağoleline sağlık
2017 yide rootluyor 2018i tam olarak deneme fırsatım olmadı onun için ayrı exploit ayarlarız video çekerim 2018 sw içinEline sağlık. Gördüğüm kadarıyla kernel 2015 rootlamışsın. 2017 2018 vs. hangilerinde denedin bunu?
iyi olur2017 yide rootluyor 2018i tam olarak deneme fırsatım olmadı onun için ayrı exploit ayarlarız video çekerim 2018 sw için
eyw sağolEline sağlık başarılı olmuş .d
eyw knk sağolDirt Nini 2-3 Değişik Hali Bu Çoğu 2018 De Yiyor. , Eline Sağlık.
eyw sağolForuma içerik katmak için çablayan nadir insanlardansın. Ellerine sağlık
rootladık fire ile, bazı sw ler hayra dirty yiyor.. root atıcaksan kernel sürümünden arstırısan çoğu sw yi rootlarsın.2018 i rootlamıyor firefartın exploiti he bu arada bu exploit fir3hawk a ait değil
2018 root videosu :d
haklısın.dirty 2016 felan rootlar bende şuan birçok kernel mevcut.rootladık fire ile, bazı sw ler hayra dirty yiyor.. root atıcaksan kernel sürümünden arstırısan çoğu sw yi rootlarsın.
:QWEQWe.QW:EQWeqewq
tartışma çıkarma hacı herkez kendi bildiği işi yapsınhaklısın.dirty 2016 felan rootlar bende şuan birçok kernel mevcut.
dgjkhgfsdkjhgfjkdhgfkjsdhgfkjsdhgfkjhdsgfjhdfgdkjhfgskjhg
ne tartışması??tartışma çıkarma hacı herkez kendi bildiği işi yapsın
eyweline sağlık
Sıkıntı Yok Herkes Normal İşine Devamne tartışması??
eywEline SağLik yeniler için yararlı Dostum Gerçekten Bu Rankın Hakkını Veriyorsun Ve İlerisinide Hak Ediyorsun.. yeniler yararlansın.
eyw sağolEline sağlık abi.
abi netcat dosyasının içine turucen koyma ihtimalin nedir xdeyw sağol