Şüphe Sokma

beyler bişey sormak istiyorum saçma gelebilir ama benim insta hesaplarının hiçbiri şüpheye düşmüyor vpn+gizli sekme den giriyorum gene şüpheye düşmüyor sebebini anlamadım metod...

beyler bişey sormak istiyorum saçma gelebilir ama benim insta hesaplarının hiçbiri şüpheye düşmüyor vpn+gizli sekme den giriyorum gene şüpheye düşmüyor sebebini anlamadım metod denicem hesabı şüpheye sokmam lazım ama düşmüyor yeni hesap açıpta denedim yüksek hesaptada denedim bir şekilde düşmüyor bugün oldu bu dün baya düşüyordu her hesap şuan düşmüyor metod deniyemiyorum ne yapabilirim

beyler bişey sormak istiyorum saçma gelebilir ama benim insta hesaplarının hiçbiri şüpheye düşmüyor vpn+gizli sekme den giriyorum gene şüpheye düşmüyor sebebini anlamadım metod denicem hesabı şüpheye sokmam lazım ama düşmüyor yeni hesap açıpta denedim yüksek hesaptada denedim bir şekilde düşmüyor bugün oldu bu dün baya düşüyordu her hesap şuan düşmüyor metod deniyemiyorum ne yapabilirim
benim de bütün hesaplarım şüpheli düşüyor amk şüpheli düşmemesinin metodunu arıyorum ben de :D

çünkü o cihazdan daha once giris yaptigin icin supheli dusmuyor sanal makine veya cihaz değiştirip farkli ip ile girersen düşer

Bendede hicbi hesp girerken şüpheli düşmüyor revert kırarken düşure biliyorum ama 😁

croxyproxy.com sitesinden hesaba giriş yap otamatik şüpheli düşücektir.

131,843Konular
3,271,934Mesajlar
316,370Kullanıcılar
adezpvp12311Son Üye
Üst Alt