ŞÜPHE YİYEN VEYA KURUCUDA KALAN TİKLİ 3L 4L BİLDİĞİNİZ HESAPLARA VARSA İLETİŞİM INSTAGRAM : @salihxreal
ısorealde boyle st atmıs muhabbet neŞÜPHE YİYEN VEYA KURUCUDA KALAN
TİKLİ
3L
4L
BİLDİĞİNİZ HESAPLARA VARSA
İLETİŞİM
INSTAGRAM : @salihxreal
sen dur ban yiyeceksin amına soktugum bi de millete tokatçı diyortokat is coming
Kolay gelsin dostum. Esc kullanmayı unutmayınŞÜPHE YİYEN VEYA KURUCUDA KALAN
TİKLİ
3L
4L
BİLDİĞİNİZ HESAPLARA VARSA
İLETİŞİM
INSTAGRAM : @salihxreal
ne diyorsun esc kullandınmı ?sen dur ban yiyeceksin amına soktugum bi de millete tokatçı diyor
bekle banlanacaksın mectruy ve ibrahim abilere söyledim seni şuan şikayet konusuna bekliyorlar artık esc kullanmayanların da şikayetine bakılıyor şikayet konuma gir görürsün 😊ne diyorsun esc kullandınmı ?
bekle banlanacaksın mectruy ve ibrahim abilere söyledim seni şuan şikayet konusuna bekliyorlar artık esc kullanmayanların da şikayetine bakılıyor şikayet konuma gir görürsün
ssler konumda merak etme görecen birazdan cem abi masadan kalksınben tokat atmadım?
bi de engellemiş aq zevzegiben tokat atmadım?
igdeki tanıdığım sanalcılsrın hepsinden beklerdim senden beklemezdim o kadar arkadaşlığımız vardı hainlik ettinben tokat atmadım?
lan sen kimsinigdeki tanıdığım sanalcılsrın hepsinden beklerdim senden beklemezdim o kadar arkadaşlığımız vardı hainlik ettin
sana demiyorum knk @myheartchi ye diyorumlan sen kimsin
iso arkadasım onunla topluyoz zatenısorealde boyle st atmıs muhabbet ne
ichbinomeerrr ig nickim senin r6real arkadaşın tokwtladı beniiso arkadasım onunla topluyoz zaten
he kb kanka bana diyon sandım dedim ay noluyosen dur ban yiyeceksin amına soktugum bi de millete tokatçı diyor
senden 41 methodu almıştımiso arkadasım onunla topluyoz zaten
.ichbinomeerrr ig nickim senin r6real arkadaşın tokwtladı beni
yok yok IWZKELZÖELDLhe kb kanka bana diyon sandım dedim ay noluyo
knk son konuma bak ssler orda bi de dejavu oldum amk aynı bu olayı 2. defa yaşadım sanki KELDKEXLEKXKtokat attığı ss leri ve insta kullanıcı at bana instadan @salihxreal insta sanalı bizim kardes gerekirse sileriz piyasadan