Suriye İhlal Method

Evet arkadaşlar instagram %99 hesap kapatan S.U.R.İ methodu ile karşınızdayım. Method hesapları yaklaşık 1 yıl içerisinde ebedi kapıyor ve sahibini kudurtuyor denendi. 38...

Evet arkadaşlar instagram %99 hesap kapatan S.U.R.İ methodu ile karşınızdayım. Method hesapları yaklaşık 1 yıl içerisinde ebedi kapıyor ve sahibini kudurtuyor denendi.

38 formuna bunu yazıyorsunuz:

1 her hangi bir vpnden almanyaya baglan
2 her seyi doldur
3 aciklama Öncelikle selam instangram ekibi ben sizin kurallarınızı hep saygı duyan hep dikkatli hareket eden birinstangram kullanıcısıyım.Bugün bana bir instangram kullanıcısı şunu gösteriyor ki tehdit,intihar,aileye hakaretlerde bulunuyor ve instangram kurallarına uymuyor. Ayrıca bu kişi yasadışı ürünler satıp,sahte takipçilerle kendisini büyük gösterip hayvanlara işkence videoları yayınlayıp insanların dinlerine,ırklarına hakaret etme sonucunda karşısındaki kişinin psikolojisini bozmak nedeniyle taciz etmektedir.Bu hesabın instangram kullanmayı yaşına uygun olmadığını ve akıl sağlığından şüphe ederim ve daha fazla insanın iyiliği,psikolijisi için bu instangram kullanıcısının kaldırılmasını talep ediyorum. SAYGILAR...
ban methodtur piyasada ilk

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
ve 1 yıl içerisinde ebedi kapatıyor derken çee formu gönderdikten sonra kaç gün içerisinde kapanıyor 1 yıl mı bekleyecek millet :D

Evet arkadaşlar instagram %99 hesap kapatan S.U.R.İ methodu ile karşınızdayım. Method hesapları yaklaşık 1 yıl içerisinde ebedi kapıyor ve sahibini kudurtuyor denendi.

38 formuna bunu yazıyorsunuz:

1 her hangi bir vpnden almanyaya baglan
2 her seyi doldur
3 aciklama Öncelikle selam instangram ekibi ben sizin kurallarınızı hep saygı duyan hep dikkatli hareket eden birinstangram kullanıcısıyım.Bugün bana bir instangram kullanıcısı şunu gösteriyor ki tehdit,intihar,aileye hakaretlerde bulunuyor ve instangram kurallarına uymuyor. Ayrıca bu kişi yasadışı ürünler satıp,sahte takipçilerle kendisini büyük gösterip hayvanlara işkence videoları yayınlayıp insanların dinlerine,ırklarına hakaret etme sonucunda karşısındaki kişinin psikolojisini bozmak nedeniyle taciz etmektedir.Bu hesabın instangram kullanmayı yaşına uygun olmadığını ve akıl sağlığından şüphe ederim ve daha fazla insanın iyiliği,psikolijisi için bu instangram kullanıcısının kaldırılmasını talep ediyorum. SAYGILAR...
ban methodtur piyasada ilk
3 sene önce denemiştim fix bu herhalde

Method doğru bundan 6 yıl önce Suriye reisi ile aramda bir mevzu olmuştu, hesabına banned atarım dedim o da ben atarım demişti. Ogün bu methodu denedim, yıl 2022 az once method vurmuş hesabı. Teşekkürler.

133,006Konular
3,284,594Mesajlar
318,306Kullanıcılar
Jârvîs03Son Üye
Üst Alt