Haber Suriyeli Vatandaş Makinada Eridi

Konya'da, demir eritme fabrikasında çalışan Suriyeli, yoğurucunun içine düşerek hayatını kaybetti. Saçma Sapan İyi Olmuş Haketmiş Diyen Biri Tamam Bazen Kötülükleri Olabilir...

Konya'da, demir eritme fabrikasında çalışan Suriyeli, yoğurucunun içine düşerek hayatını kaybetti.

Saçma Sapan İyi Olmuş Haketmiş Diyen Biri Tamam Bazen Kötülükleri Olabilir Ama Hepimizi Yaratan Allah Vicdan Hepimizde Var Salak Saçma Yorumlar Yapmayın

Görüntüler hassas olduğundan dolayı ekleyemiyorum.

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
VATANI İÇİN SAVAŞIP ŞEHİT OLAN ASKERLERİMİZİ KAÇ DEFA PAYLAŞTINIZ ?
ELİN ARAP EŞEĞİNDEN BİZENE BİRADER SANKİ İLK ÖLEN İNSAN GİBİ HABER FALAN YAPIYORSUNUZ, GEREK YOK YANİ.

link at la merak ettim
Konya'da, demir eritme fabrikasında çalışan Suriyeli, yoğurucunun içine düşerek hayatını kaybetti.

Saçma Sapan İyi Olmuş Haketmiş Diyen Biri Tamam Bazen Kötülükleri Olabilir Ama Hepimizi Yaratan Allah Vicdan Hepimizde Var Salak Saçma Yorumlar Yapmayın

Görüntüler hassas olduğundan dolayı ekleyemiyoru

olayın doğrusu "Kocaeli'de metal geri dönüşüm fabrikasında tel sarma makinesine kapılan Suriyeli işçi hayatını kaybetti."

Görüntüler hassas olduğundan dolayı ekleyemiyorum.
vatandaş derken onlar vatandaş falan değil dostum gebersin iyi olmuş iyi forumlar .

ve ayrıca demek istedim bu dalyaraklar ölüyor falan kaç kere sen ŞEHİT olan askerini paylaştın spy için geçerli değil harekatlarda falan kaç tane aslan şehit oluyor hiç birinde haberin var mı senin ?

132,744Konular
3,283,189Mesajlar
317,980Kullanıcılar
draxorSon Üye
Üst Alt